Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Полтава / Black Maloka (Київ) у мистецькій пивниці "Сто доріг" (Полтава)!

04 КВІТНЯ 19:30

Арт-пивниця "Сто доріг", вул. Пар. Комуни, 18/2
40 грн (35 грн – за наявності клубної картки oneyro.promo.group або студ. квитка)

Перші демо-записи київського поета і сонґрайтера Сержа Кузькова побачили світ наприкінці першої декади "нульових". Приблизно в той самий час, на фестивалі "Арт-Поле" він познайомився з Артемом Кафельманом - художником, який напрочуд швидко опанував бас-гітару, - і Орестом Крисою - відомим у столичних (і не лише) музичних колах мультиінструменталістом, учасником багатьох популярних і незалежних проектів. Саме це тріо сформувало кістяк команди, що дебютувала на сцені у червні 2012 в рамках акції протесту киян проти незаконної реконструкції комплексу "Гостинний двір". Влітку 2014 до проекту приєднується досвідчений барабанщик Андрій Войтюк ("Брати Гадюкіни", "Плач Єремії", "Alan Silson Band" (колишні "Smokie"), „Очеретяний кіт", „Сонцекльош", „Куку Шанель" та ін. – всього понад 30 проектів). 

Яскраво виражене протестне забарвлення текстів "Black Maloka", характерне скоріше для панк-сцени, аніж для інді, контрастує зі строкатими форматними мелодіями, що нагадують про славетні часи розквіту стиля "бритпоп". Так званий бурлеск - театральний прийом, коли анекдотичний текст накладається на мінорну мелодію і навпаки - лежить в основі музичної філософії гурту. 

Лірика (тексти пісень) - суто англійською мовою, правильною з точки зору вимови і граматики, але вкрай неполіткоректною :) Переважна частина матеріалу складається з саркастичних композицій які висміюють вади сучасного суспільства і людей, що їм піддалися: лицемірних політиків (пісня "Politician"), офісний планктон, який звик плисти за течією ("They Don’t Care"), недалеких спортсменів ("Goalkeeper"), а також активно мусований в наші дні прошарок населення - так званих "ватників" ("Welcome to D.C."). 

Зі стилістичної точки зору музика "Black Maloka" близька до творчості "китів" британської рок-сцени 70-х та 90-х: "Oasis", "Blur", "Kasabian", "Cream", "The Kinks", "The Who", "The Rolling Stones" і решти не менш чудових гуртів, назви яких починаються на "the" :-) 

BLACK MALOKA ЦЕ: 
Серж Кузьков (вокал, гітара) 
Артем Каффельман (бас-гітара) 
Орест Криса (соло-гітара) 
Андрій Войтюк (барабани) 

іНФО: http://facebook.com/blackmaloka та http://vk.com/blackmaloka 
АУДіО: http://soundcloud.com/blackmaloka
ВіДЕО: https://www.youtube.com/blackmaloka/videos та http://youtube.com/mojoheadua

Ласкаво просимо на концерт гурту Black Maloka в арт-пивниці "Сто доріг" (Полтава, вул. Пар. Комуни, 18) 4 квітня о 19:30. Вхід 35/40 грн.

 

 

Про авторів

Пивниця Сто Доріг

Додав Suc 02 квітня 2015

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска