Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Божичі Помишляйте, чєловєци (с. Богуслав Дніпропетровської обл., 2009 р.) 15,65 Mb
Божичі Падеспанець (2008 р.) 3,72 Mb
Божичі Очерет лугом гуде (жартівлива) 1.23 Mb
Божичі Ой, ішли корови з діброви (протяжна) 3.24 Mb

Рівне / Рівне Етнограунд

27 ЛЮТОГО 19:00

Хобі Паб (Рівне, вул. Базарна)

27 лютого з 19:00 в Хобі Пабі (Рівне, вул. Базарна) розпочнеться концерт Рівне Етнограунд.

Якщо твої інтереси та творчість якимось чином пов'язані з етнічною культурою народів світу, чи ти сам є носієм однієї з культур – це місце для Тебе. Тут можна поділитися досвідом та ідеями, віднайти власну ідентичність у бурхливому сьогоденні, створювати Нове, не порушуючи Старе. Приходь!

19:00 Український Діджеріду. (україно-австралійський етнотранс) Секретами поділяться Ярослав Камінський та Дмитро Матюхін.

20:00 Божичі. Фолкльорний ансамбль з Києва спробує відтворити унікальні зразки пісенної культури лівобережної України, та допоможе оволодіти азами традиційних танців, що не зазнали втручання сценічної обробки.

21.00 Куточани. Інструментальне тріо з Рокитного, що є на сьогодні одним з найяскравіших представників носіїв музичної інструментальної традиції західного полісся поведе Вас у дивний світ культури наших коренів.

22.00 Етно-сейшн-спілкування. З огляду на те, що кожен з нас є носієм певної етнічної культури, вийти та заспівати з Божичами чи спробувати зіграти на діджеріду можеш і Ти.

 

Про авторів

Божичі

Додав Art-Vertep 15 лютого 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска