Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Рівне / Юрій Макаров презентує нову книгу «За чверть десята» за участі Олександра Ірванця

06 ЛЮТОГО 19:00

актова зала НУВГП (Соборна 11, 1 корпус, 4 поверх)
Напередодні заходу - 20 грн; В день заходу 30 грн.

6 лютого, о 19.00, у актовій залі НУВГП (Соборна 11, 1 корпус, 4 поверх), письменник, журналіст та телеведучий Юрій Макаров презентує нову книгу «За чверть десята».

Модератором  презентації буде поет та письменник Олександр Ірванець.

Вперше книга була представлена для українського читача на Форумі видавців у Львові.

Словами та діями героїв роману Юрій Макаров зіштовхує два покоління: пострадянське, нереалізоване та затиснене самоцензурою – та сучасну молоду генерацію, у якої немає «гальм».

«Якщо йдеться про фабулу, то це історія літнього чоловіка, який підбиває попередні підсумки свого життя, більша частина якого відбулася за комунізму. І звісно, що це зведення рахунків із «совком», який особисто ненавиджу» – коментує роман автор.

За сюжетом у житті головного героя – поліглота, викладача іноземних мов – починають відбуватися дивні речі: усі його ненавмисні чи навіть машинальні прокльони реалізовуються у реальності.

«Сучасне покоління нерідко успадковує від старшого здатність замість того, щоб щось зробити, всю свою негативну енергію пускати у висловлювання. Мій герой – людина не зла і його переживання ніяк не відображаються на оточуючих людях, хоча, згідно з сюжетом, він трішки там бешкетує, починає тужити за тим, що не встиг зробити», – розповідає Макаров.

Книга буде цікава не лише для представників покоління, народженого в СРСР, а й для молодих людей, які часто не розуміють мотивації та логіки розвитку конфліктів між обома сторонами.

Придбати квитки можна за телефоном:

(067) 364-53-88 – Сергій;

Напередодні заходу - 20 грн;

В день заходу 30 грн.

 

Про авторів

Юрій Макаров

Додав nady 05 лютого 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска