Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Рівне / показ фільму „Траса 60” (США, 2002)

20 КВІТНЯ 19:00

підлітковий клуб \"Молодіжний центр\"
вхід вільний

У культурі кожної країни є персонаж, який виконує бажання: в арабів – джини, в ірландців – леприкони, у французів, англійців та італійців – феї. В американців теж є, це – О. Ж. Грант. Він виконує лише одне бажання, та треба бути обережним з тим, чого ви хочете.

Ніл Олівер, хлопчина-художник, батько якого не бажає аби його син робив кар’єри на ниві мистецтва, а бачить його майбутнє виключно як юриста. Він взагалі будує життя Ніла на свій смак: рекомендує його юридичного університету, хоч хлопець більше цікавиться живописом, аніж юриспруденцією, на день народження сина дарує той автомобіль, який хотілось би самому, чіпляє на той автомобіль із своєю улюбленою фразою… Йому не цікаво чого хоче Ніл. А чого ж він хоче? Задуваючи свічки на торті, хлопець загадує бажання і воно починає здійснюватись.

Щоправда йому на голову спочатку впало відро… Якраз у лікарні він і зустрів свого майбутнього роботодавця Рея, який відіслав хлопчину доправити пакуночок. Але біда в тому, що міста, куди треба доставити вантаж не існує. Як же туди доїхати, як не дорогою, якої теж нема? Дорогою він зустрічає різних людей, потрапляє у кумедні і не дуже ситуації й знаходить дівчину своєї мрії, заради якої, власне, і розпочалась його подорож. Врешті, він таки потрапляє до пунтку призначення. Де його зустрічає Рей, та не думайте, що все так просто…

 

Про авторів

Кіноклуб Широко Заплющені Очі

Додав Барвінка 01 квітня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска