Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Тартак Мій лицарський хрест 7.36 Mb
Тартак 3Dance-Alexander-Slootsky-Remix 4,92 Mb
Тартак Kozhnetilo (Desjat`(k)RokivVersija) 6,05 Mb
Тартак Рясна-красна (2007) 5,82 Mb
Тартак Книжковий Хробак (2010) 4,69 Mb
Тартак Омана (2010) 3,18 Mb

Тернопіль / «ТАРТАК» запрошує на 15-річчя

04 ЛЮТОГО 21:00

Торгівельно-розважальний центр Подоляни (Текстильна 24 ч)
60 грн

4 лютого в приміщенні Торгівельно-розважального центру Подоляни найдрайвовіший гурт української сцени «ТАРТАК» святкуватиме свій 15-тий День народження. В програмі ювілейного концерту презентація нового альбому, цікаві дуети та неочікувані сюрпризи.

…далекий 1996-й рік ознаменувався різними подіями: в Японії з’являються перші DVD диски, в Ізраїлі виходить перша версія ICQ, в Америці знайшли життя на марсіанському метеориті, а в Україні… економіст за освітою Сашко Положинський засновує гурт «ТАРТАК».

«ТАРТАК, певною мірою, починався як творча авантюра. Ці 15 років ми розвивалися, еволюціонували, шукали власний стиль та своє місце під сонцем. Як зазначила одна львівська радіоведуча – в Україні є поп-музика, є рок-музика, є альтернатива, а є група «ТАРТАК», – говорить фронтмен гурту Сашко Положинський. – Це 15 років постійної боротьби. Боротьби за існування, за право вільно творити, боротьби з інтригами та спокусами».

Точкою відліку гурту є 1996-й рік. Саме тоді новостворений проект «ТАРТАК» бере участь у відбірковому турі фестивалю «Червона Рута» й стає лауреатом 1-ї премії в жанрі танцювальної музики. У 1999-му виходить перший кліп гурту на пісню «О-ля-ля», а наприкінці 2001-го побачив світ дебютний альбом «Демо_Графічний_ Вибух». «ТАРТАК» запрошують на різні фестивалі – «Таврійські Ігри», «Перлини Сезону», «Чайка», «Рок-Екзистенції». «Fort.Missia», «Бандерштат»…

 

Про авторів

Тартак

Додав Chyzh 03 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска