Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Харків / Фестиваль "Київські лаври" у Харкові

18-20 ТРАВНЯ

Харків

Цього року поетичний фестиваль «Київські Лаври» вперше відбудеться паралельно й у Харкові. Фестиваль-побратим стартує 18 травня й триватиме впродовж трьох днів.

«“Київські Лаври” в Харкові» — це ще один проект журналу «ШО», спрямований на популяризацію сучасної поезії в регіонах України. Харківська частина «Лаврів» відбудеться 18-20 травня за участі поетів із Харкова, Києва, Москви та Варшави.

18 травня в «Єрмілов-центрі» відбудеться велика поетично-музична акція «БІ БО БУ», присвячена 120-літтю засновника та лідера українського футуризму Михайля Семенка. Поетів цього вечора підтримає арт-група «SVITER» та Іван Світличний із музично-футуристичною реконструкцією. За задумом організаторів конструктивістсько-авангардове приміщення «Єрмілов-центру» надзвичайно вдало доповнить та підкреслить футуристичний характер акції.

19 травня учасники харківсько-київських Лаврів візьмуть участь в Ночі Музеїв та прочитають свої вірші в приміщенні Харківського літературного музею. Програму цього вечора продовжить виступ харківських музикантів. Також 19 травня відбудеться вечір відео-поезії за участі Андрія Родіонова та Катерини Троєпольської.

20 травня московський поет Ніколай Звягінцев будуть розповідати про кращі минулорічні видання на російському книжковому ринку.

 

Про авторів

Фестиваль Київські лаври

Додав oleenkka 12 травня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска