Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Харків / В Літературному музеї відкрилася виставка відреставрованих пам`яток

29 ЛИПНЯ - 29 СЕРПНЯ

вул. Фрунзе, 6 (м. «Пушкінська» або «Архітектора Бекетова»)

Міністерство культури України у рамках проекту «Реставрація без кордонів», Харківська філія Національного науково дослідного реставраційного центру України та Харківський літературний музей представляють виставку відреставрованих пам’яток «Між минулим та майбутнім».

Серед експонатів виставки – український національний одяг кінця ХІХ – початку ХХ ст., предмети побуту (етажерка для книг та нот, музична шкатулка, скринька для туалетних засобів тощо), копія скрипки Страдіварі та інших предметів, що дійшли до нашого часу з позаминулого століття.

Ви зможете побачити відреставровані книги та журнали, а також родзинку виставки – листи Івана Тургенєва та Клима Поліщука.

Якщо ви хочете зазирнути у робочу майстерню до чарівників, котрі з купки порохнявих дощок відновлюють неперевершений експонат, дізнатися, як «латати» листи і що треба зробити з піаніно ХІХ століття, аби воно досконало звучало й виглядало, – завітайте до Харківського літературного музею 29 серпня, у п’ятницю, о 15-й годині на відкриття виставки «Між минулим та майбутнім».

Виставка триватиме від 29 липня до 29 серпня 2011 року за адресою:

Харків, вул. Фрунзе, 6 (м. «Пушкінська» або «Архітектора Бекетова»)

 

Про авторів

Харківський літературний музей

Додав Sh.Ocean 29 липня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска