Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Харків / Виставка плавленого скла Дениса Штилюка «Дивись своїми очима»

03 ЛИСТОПАДА - 03 ГРУДНЯ

м. Харків, Планетарій

Денис Штилюк та студія ф’юзингу “LIME” представляють соціально-художню виставку плавленого скла

«ДИВИСЬ СВОЇМИ ОЧИМА»

В нашому місті вперше відбувається подібна виставка. В різний час можна було побачити скляні вази, статуетки, світильники, але кольорових картин та інсталяції у Дніпропетровську ще не було!

Ф’юзинг – плавлення скла – це одна з сучасних технік роботи зі склом. Вона полягає в тому, що заздалегідь вирізані шматочки скла викладаються в піч і запікаються. Складність і небезпечність процесу плавлення обумовлена необхідністю розігрівати скло до температури 800ºС і вище. Окрім того, існує техніка формування скла, за допомогою якої склу можна надати певну форму (тарілки, хвилі тощо).

В Україні можна на пальцях перерахувати майстрів, які володіють цим ремеслом. Це перша виставка, цілком присвячена ф’юзингу. Ви будете просто зачаровані блиском кольорового скла та різноманіттям робіт!

Денис Штилюк ще молодий, але ті питання, яких він торкається у своїх роботах, рано чи пізно задає собі кожна людина і відповіді на них вона повинна шукати сама. Ви можете спостерігати на виставці просто красиві роботи… Але варто зупинити свій погляд на деталях, як Ви побачите зачинену на замок «Справжню історію України», «прозорі» обличчя «кольорових людей», своїх «таких далеких» близьких та помітите поранене українське серце на величезній кольоровій скляній сорочці. Під час відвідування виставки ви мимоволі відчуєте себе головним актором цієї яскравої вистави!!!

Переказати словами неможливо, – треба дивитися. І дивитися треба СВОЇМИ ОЧИМА!

P.S. Поспішайте, поки експозиція у Харкові!

 

Про авторів

Денис Штилюк

Додав Art-Vertep 13 листопада 2007

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска