Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Acoustic Quartet Ная (2009 р.) 17,70 Mb
Acoustic Quartet Хомяк (2009 р.) 3,78 Mb
Acoustic Quartet Усмішка (2009 р.) 10,70 Mb

Харків / Британський саксофоніст і флейтист Джуліан Такер і «Acoustic Quartet» виступлять разом на сцені ресторану-клубу «Jazzter».

24 ЛИСТОПАДА 19:00

Клуб Jazzter (пров.Театральний, 11/13)

Високо шановний інструменталіст і сесійний музикант, Джуліан Такер добре відомий в Англії і Уельсі як джазовий саксофоніст і флейтист. Джуліану близький стиль таких саксофоністів, як David Sanborn, Wayne Shorter і Stan Getz. Однак їх ідеї стали лише платформою для створення власного, неповторно стриманого і мелодійного стилю музиканта, якому, крім тонких звукових знахідок, також цікаві пристрасні ідеї експериментального мейнстриму.

Джуліан Таккер, з однаковою легкістю і віртуозністю грає на всіх саксофонах і дерев'яних духових інструментах.

Як сесійний саксофоніст, флейтист і піаніст, Джуліан грав по всьому світу з такими поп групами як the Temptations, Supremes, Drifters, Curiosity Killed the Cat, Altered Images, Toyah Wilcox, Owen Paul and Nick Heywood. Так само пропрацював в the Hilton on Park Lane Hotel в Лондоні 4 роки.

У 2008 виступав на Brecon Jazz Festival, в Кардіффі, в Swansea jazz clubs, і зовсім недавно, на Porthcawl Jazz Festival.

Більш докладно про AQ:

«Acoustic Quartet» - це джазовий колектив, учасники якого тяжіють до найбільш позитивним експериментів в області сучасного джазового мейнстриму та європейської композиційної музики. Одне з нових напрямків творчого руху квартету - використання актуальних звукових технологій у створенні музики і взаємодія з нашим дорогим національним етнічним спадщиною:) Етно-джазові ідеї реалізуємо разом з одним квартету і просто мегочеловекомузикантом - Сергієм Клевенський (klevensky.ru) а гарні, ніжні і пристрасні мелодії зберігаємо для дивовижною джазової і не тільки співачки, Ані Чайковської, з якою граємо, складаємо і падаємо в непритомність по закінченню концертів!:)

І звичайно відбираємо найкраще з нових творів для створення другого альбому AQ.

Лідер квартету, піаніст - Юхим Чупахін

Трубач - Діма Бондарєв

"Майстер на всі руки" (гітара, бас, хроматична губна гармошка) - Денис Мороз

і найвідповідальніший людина проекту - Балалаєв Серьога - ударно-звуковий простір.

Участь у фестивалях:

Конкурс молодих виконавців «ДоДж» 2007 (Донецьк) Міжнародний джазовий фестиваль «Мистецтво толерантності» (Харків)

флюгери Львова 2007

Jazzper Fest 2008, Za Jazz 2008

Садиба Джаз 2010 (гран-прі конкурсу молодих виконавців), Музенерго 2010, Джаз Коктебель 2010

Також музиканти колективу співпрацюють з відомими колективами «Sunsay», «Мате», Magnifika Group, з Сергієм Бабкіним, Ганною Чайковської. За 3 роки існування Acoustic Quartet, музиканти встигли стати потрібними та цікавими найрізноманітнішого слухача, якому ми, у свою чергу, всією душею вдячні за щире прийняття нашої творчості.

 

Про авторів

Acoustic Quartet

Додав Chyzh 03 листопада 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска