Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гурт Mosaic Itsumo Nando Demo (2010 р.) 3,09 Mb
Гурт Mosaic Arrangement 93 2,14 Mb
Гурт Mosaic Спогади 3,69 Mb

Харків / Концерт гурту Mosaic у Харкові

03 КВІТНЯ 19.00

Незалежний культурний центр Indie (вул. Чернишевська 4/6)
30 грн.

3 квітня в Незалежному культурному центрі “Indie” відбудеться концерт Київського гурту “Mosaic”.

Гурт “Mosaic” – це акустичний проект, що поєднує імпресіонізм, New Age та World Music. У проекті беруть участь відомі музиканти з різних частин України – львівський віолончеліст Володимир Бедзвін та віртуоз дарбуки Орхан Агабейлі з Харкова. Автор музичної концепції – Ксенія Руснак, бандуристка і композитор.

Музика гурту “Mosaic” пронизана шаманськими ритмами, слов’янською мелодикою, інтонаціями середньовічної Європи та орнаментом Сходу. Мелодійна і лірична, а іноді тривожна і жорстка, сповнена містики і загадковості, ця музика надзвичайно образна.

У своїх композиціях та аранжуваннях Ксенія Руснак інтерпретує музичні традиції різних народів світу. Так народжується унікальний синтез музичних культур, де поєднуються тембри Заходу та Сходу, традиційне і сучасне, смуток і радість. Мелодика бандури разом із запальними ритмами дарбуки, тендітною флейтою та соковитим басом віолончелі створює неймовірні звукові полотна.

Формат гурту камерний та цілком акустичний, всі ефекти досягаються природними засобами, без надмірної електронної обробки звуку, що разом із майстерною ансамблевою грою створює унікальний колорит живого звучання. Окрім того, невід’ємну частину виступів становлять імпровізації - коли звучить справжня «пісня Душі» кожного з учасників гурту – тому жоден концерт гурту “Mosaic” не схожий на інший.

Склад гурту: бандура - Ксенія Руснак, флейта - Юлія Кулик, віолончель - Володимир Бедзвін, різноманітна перкусія, дарбука - Орхан Агабейлі.

Під час концерту гурт виконає власні композиції у стилі New Age та World Music. Також звучатимуть традиційні мелодії різних народів світу, джазові композиції та твори композиторів-імпресіоністів в оригінальній інтерпретації.

___________

Відео та аудіо матеріали можна переглянути за цими посиланнями:

http://www.youtube.com/user/InstrumentalMosaic

http://www.myspace.com/mosaic_instrumental

Контакти:

тел. 050 301-44-08

ksenir@ukr.net

 

Про авторів

Гурт Mosaic

Додав OksanaY 30 березня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска