Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Харків / Презентація книжки «Літературна Дефіляда. Сучасна українська критика про сучасну українську літературу»

20 ЛЮТОГО 18:00

книгарня «Є»: вул.Сумська, 3, м. «Історичний Музей»
вхід вільний

Видавництво «Темпора» та Книгарня «Є» запрошують на презентацію книжки «Літературна Дефіляда. Сучасна українська критика про сучасну українську літературу». Презентують Володимир Панченко та Тетяна Трофименко. Зустріч відбудеться у середу, 20 лютого.

Початок — о 18:00

Спеціальний гість — Сергій Жадан.

До збірника «Літературна Дефіляда. Сучасна українська критика про сучасну українську літературу» увійшли аналітичні статті дев'ятнадцятьох літературних критиків про творчість двадцяти популярних письменників сучасної України. Видання розраховане на всіх, хто цікавиться поезією і прозою останніх десятиріч, вважаючи престижним для себе стежити за новинками в царині письменства.

  • Володимир Панченко — автор численних праць з історії української літератури, зокрема, «Юрій Яновський»,«Володимир Винниченко: парадокси життя і творчості», «Неубієнна література». Його перу належить кілька літературно-критичних книг та сценаріїв документальних фільмів. Професор НаУКМА.
  • Тетяна Трофименко — літературний критик, кандидат філологічних наук. Наукові зацікавлення — давня українська література (друковані праці в українських та міжнародних наукових збірниках) та сучасна українська література.

 

Про авторів

Книгарня Є , Тетяна Трофименко , Володимир Панченко , Сергій Жадан

Додав nady 19 лютого 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска