Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Kozak System Така спокуслива (2012) 7.92 Mb
Гурт Kozak System Сніг (2012) 10.84 Mb

Харків / Концерт гурту «KOZAK SYSTEM» в підтримку нового альбому «Шабля» за участі Сергія Жадана та гурту Собаки в космосі

25 КВІТНЯ 20:00

арт-клуб "Корова"

Приєднуйся до KOZAK SYSTEM!!!!!!!
Піднімай усю Україну разом з KOZAK SYSTEM!!!!!

Бери участь у створенні ІСТОРІЇ СВОГО МІСТА!!!!!!

Спеціальні гості: Сергій Жадан та Собаки в космосі!!!!

Факти про альбом «Шабля»:

  • «Шабля» записувалася на 6 студіях – у Олександра Піпи на домашній студії «Аттрактор» (пісня «Гайдамацька»), на студії Братів Гадюкіних «Гадюкіни Рекордс» (пісня «Гей, Іване»), на власній студії «KozakSystem» і на студії у Варшаві, на студії Тараса Чубая працювали над вокалом, на київській студії «Умка» писали ритм-секцію.
  • Поети-автори слів пісень, що увійшли до альбому: «Бай, бай, Кохана», «Еміґрант Сонґ», «Сніг» − письменник, поет, перекладач Сергій Жадан, «Шабля» і «Така спокуслива» − поет, журналіст, спортивний коментатор Дмитро Лазуткін, «Ми Боги» − поет, письменник, перекладач Юрко Іздрик, «Брат за Брата», «Партія Снайперів» − фронтмен гурту Тартак Олександр Положинський, «Гайдамацька» − Тарас Шевченко
  • В альбомі є кавери KOZAKSYSTEMна «AceofSpades» Motörhead і «Гей, Іване» Братів Гадюкіних. Міг увійти до альбому і кавер на «Smells Like Teen Spirit» Nirvana, але в переговорах з Кортні Лав, якій належать права на пісню, KOZAKSYSTEMвідмовилися від цієї ідеї. Кавер на «Smells Like Teen Spirit» успішно виконується на концертах – його співає Ірена Карпа.
  • У пісні «Ґетап Стендап», автор слів якої прихильники гурту Алла та Віктор Вербові, грає цимбаліст гурту ПеркалабаВолодимир «Вовєнджя» Шотурма
  • На альбомі є пісні на народні слова: «Їхав Козак Містом», «Я Ворота Запираю», «А вже тому 7 літ Буде» (співаєКатя Chilly) «Про Андрія» (співає Андрій Середаз Кому Вниз)
  • Пісню «Ворон», написану гуртом під враженням від роману «Залишенець. Чорний ворон» Василя Шкляра співає барабанщик KOZAKSYSTEM– Сергій Борисенко!

Довідка:

KOZAK SYSTEM– вже відомі музиканти із захопливою історією становлення у складі гурту «Гайдамаки», постійного гостя Німеччини, Швейцарії, Польші, Голандії, Австрії, Румунії, Швеції, Італії, Канади, США, багатотисячних майданчиків найбільших фестивалів світу: «Lowlands», «Mundial», «PrzystanekWoodstock»Вперше в історії український гурт «Гайдамаки» виступив на Головній сцені найбільшого у Центральній та Східній Європі фестивалю «Sziget», де зіграв серед зірок світового масштабу: «TheProdigy», «BlocParty», «FaithNoMore», «Placebo», «TheOffspring» та «FatboySlim».Виданий у Польщі спільний альбом з грандами польської інтелектуальної музики гуртом «Voo Voo» був проданий за два тижні і став золотим.

Навесні 2012-го стара назва та екс-вокаліст залишилася у минулому. За півроку від початку нового етапу, «реорганізації» та «переродження», KOZAKSYSTEM дали більше 30 успішних концертів в Україні та за кордоном, виступили разом із гуртом «VooVoo» на грандіозному українсько-польському фестивалі «Noc Kultury 2012» у Любліні – неформальному відкритті чемпіонату Європи з футболу, що відвідало 70 тисяч глядачів з Польщі та України. Нова музика стала продовженням усього знайомого у більш зрілому, відвертому форматі, з особливо лірикою текстів та відновленням найважливіших для них вічних цінностей – гідності, порядності, справжньої дружби, почуттів та чистої творчості, які нівельовані у сучасному суспільстві.

Не проґав!

 

Про авторів

Гурт Kozak System , Собаки в космосі , Сергій Жадан

Додав nady сьогодні о 17:32

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска