Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Харків / Літературний проект «Прощання слов'янки»

10 ЛЮТОГО 18:00

Харківська муніципальна галерея (вул.Чернишевська, 15)
Вхід вільний

Літературний проект «Прощання слов'янки» - це поетичний діалог трьох різних поетів: харків'ян Насті Афанасьєвої та Сергія Жадана і білоруса Андрея Хадановича. Поза сумнівом, любителів літератури має зацікавити такий несподіваний склад учасників. Приємним сюрпризом буде приїзд до нашого міста Андрея Хадановича - лідера сьогоднішньої білоруської поезії, чиї вірші відрізняються непевершеною ліричністю та блискучою іронією. Багато хто з харків'ян запам'ятав його з минулорічної «Харківської барикади», і, сподіваємось, скористаються нагодою послухати його ще раз. Також не надто часто виступає в рідному місті Настя Афанасьєва, котра прочитає вірші зі «свіжої» збірки «Голоса говорят». Втім, слід відзначити, що проект не є аж зовсім несподіваним, оскільки поети багато перекладають одне одного - Хаданович із української та російської, а Жадан - із російської та білоруської.

  • Сергій Жадан (Харків)
  • Андрей Хаданович (Мінськ)
  • Настя Афанасьєва (Харків)

Нові поезії трьома мовами!

 

Про авторів

Харківська муніципальна галерея , Наталія Афанасьєва , Андрей Хадановіч , Сергій Жадан

Додав Art-Vertep 30 січня 2008

Коментарi

31 січня 2008

Привіт!!Із нетерпінням чекаю початку цього літературного проекту. Після Харківської барикади ходив щасливий цілий тиждень:) Гадаю, що і цей захід принесе не менше позитиву і шаленої енергії!!

18 лютого 2008

Привіт!!Після Прощання слов"янки залишились лише хороші враження, гарно Сергій Вікторович читав вірші, завжди приємно і цікаво послухати виконання із вуст автора. Переклади Хадановича, хоча і своєрідно проте не менш цікаво звучали. Дякую організаторам за чудовий вечір.
P.S. С.Жадан запросив на "слов"янці" усіх бажаючих послухати його і Хадановича у ляльковому театрі, я запізнився всього на кілька хв.(розпочиналось все о 18.00), проте на моє здивування(і здивування ще 10,15 осіб, що подібно до мене запізнились) двері театру були закриті і адміністратор, якого ми "вистукали" категорично відмовився нас впускати, мотивуючи свою позицію тим, що зал був ущент заповнений, от така халепа вийшла..

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска