Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Ялта / Міжнародний фестиваль ТЕАТР. ЧЕХОВ. ЯЛТА

11-17 ВЕРЕСНЯ

Ялтинський театр імені А.П. Чехова

Цього року на участь у фестивалі «ТЕАТР. ЧЕХОВ. ЯЛТА», який відбуватиметься з 11 по 17 вересня в Ялті, надійшло більше 20 заявок від театральних колективів з різних країн світу.


За даними організаторів, зокрема, заявки на участь у ювілейному фестивалі надійшли від театральних колективів Австралії, Бразилії, Єгипту, Ізраїлю, Ірану, Іспанії, Киргизії, Польщі, Росії, Саудівської Аравії, України, Уругваю, Франції та Чехії.

«Географія фестивалю щорічно розширюється. Це знаковий захід, який збирає учасників і глядачів з різних країн світу в Ялті», –підкреслили в оргкомітеті.

Гостей фестивалю чекають яскраві постановки, гала-вистави, творчі зустрічі і дискусії з відомими акторами, режисерами, театральними критиками, авторські творчі майстерні, прес-конференції, майстер-класи оригінальних сучасних методик сценічної майстерності і традиційна театральна вечірка.

Міжнародний фестиваль театрального мистецтва «Театр. Чехов. Ялта» традиційно проводиться в Ялті впродовж п’яти років. Програма фестивалю об’єднує в собі кращі театральні постановки провідних театрів світу. Минулого року на суд глядачів були представлені роботи колективів з України, Росії, Молдавії, Азербайджану, Киргизії, Естонії, Німеччини, Іспанії та Ізраїлю.

 

Про авторів

Міжнародний фестиваль ТЕАТР. ЧЕХОВ. ЯЛТА

Додав Настічка 12 вересня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска