Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Яремче / Четвертий всеукраїнський фестиваль вертепів "Карпатія"

23-24 СІЧНЯ

Місто Яремче

Четвертий всеукраїнський фестиваль вертепів "Карпатія" таки відбудеться!

З метою ліквідації світлої барикадівської традиції щорічно влаштовувати фестиваль вертепів на гостинній Франківщині, український політикум підступно вирішив проводити президентські вибори в січні. Наївний цей український політикум! Він (вони, вона, воно) думав (думали, думала, думало, не думали, мало думали, не вміють думати), що проведення якихось там виборів може завадити Останній Барикаді святкувати!

А дзуськи!

Тож 23-24 січня Четвертий всеукраїнський фестиваль вертепів "Карпатія" таки відбудеться!

Знову вертепи з'їдуться з усієї України: від найзахіднішого Закарпаття до найпівденнішої Херсонщини. Ну, і на додачу цього року за неперевіреними плітками має бути вертеп з нашої (ненашої....) Кубанщини (це не та, що зі столицею в Гавані, а та, що зі столицею в Краснодарі).

І як завжди родзинка фесту - "Зірковий вертеп". Ну, це коли поважні письменники, музиканти, політики, журналісти вбираються в чужі кумедні лахи та грають вар'ята (дурня, себто, по-загальноукраїнському).

Цього року серед учасників "Зіркового вертепу" очікуються: Богдан Бенюк, Роман Чайка, Лірник Сашко, Едуард Драч, брати Капранови, Артем Полежака, Олесь Доній, Мустафа Найєм, Юрій Макаров, Наталя Сумська, Юрій Луценко, Наталка Таран, Євген Нищук, Юрій Стець.

 

Про авторів

Остання Барикада , Олесь Доній , Артем Полежака , Брати Капранови , Лірник Сашко (Олександр Власюк)

Додав Chyzh 13 січня 2010

Коментарi

31 січня 2010

Да, любі друзі. Похоже уже и сейчас сказать нечего. А что ж Вы будете делать после Ющенко?

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска