Увійти · Зареєструватися
 

MP3

ManSound Не метелиця лугом стелиться (2009 р.) 11,94 Mb
ManSound Amore No • Non Voglio Mica La Luna • Susanna (2009 р.) 13,79 Mb
ManSound Tetri Rashi (Georgian song, 2009) 9,73 Mb
ManSound Yiddishe Mamme Hava Nagila (2009 p.) 16,62 Mb
ManSound Щедрик (2005 р.) 4.94 Mb
ManSound Триптих українських пісень 4.78 Mb

Одеса / Концерт Mansound в рамках проведення Одеської гуморини

01 КВІТНЯ

Площа театру Опери та Балету

У грудні 2009 року колективу ManSound виповнилося 15 років. Цю дату група відзначає концертними турами в Україні, Росії та Білорусії.

Історія свідчить: 1 грудня 1994 шестеро молодих хлопців зробили свій перший студійний запис (пісня «полечко-поле»). Цей день вважається офіційною датою народження вокального гурту ManSound.

Гурт було створено композитором та аранжувальником Володимир Міхновецьким. Музикант залишався незмінним лідером і художнім керівником групи аж до своєї раптової і передчасної смерті від серцевого нападу в 2004 році. Ним були написані аранжування, що склали "золотий фонд" ManSound. З плином часу склад групи кілька разів змінювався. З 2004 року в колективі постійно співають тенори Володимир Сухін, Володимир Трач, Юрій Роменський, Сергій Харченко, баритон В'ячеслав Рубель і бас Рубен Толмачов.

За 15 років ManSound здобув собі право називатися "національним культурним брендом міжнародного значення", "зразком вітчизняного мистецтва" і "кращим вокальної джазовим групою України". Легендарний Лайонел Хемптон, який грав з Луї Армстронгом і Еллою Фіцджеральд, сказав про ManSound: "Вони по-справжньому співають!" За ці роки група брала участь у більш, ніж 60 фестивалях у 15 країнах на 3 континентах. Кожен з 6 альбомів групи був відзначений номінаціями і нагородами Міжнародним акапельний спільнотою (CASA). Троє з учасників колективу недавно були удостоєні почесного звання «Заслужений артист України».

Ювілейні концерти ManSound будуть складатися з перевірених часом хітів, а також нових композицій, які увійдуть в наступний альбом групи. У Києві крім ювілейної програми ManSound обіцяють здивувати слухачів незвичайними дуетами та міксами. У концерті візьмуть участь численні друзі секстету. Так, Тіна Кароль та Віктор Павлік виконають акапельні версії своїх хітів «Намалюю тобі» і «Ти подобаєшся мені», Дмитро Клімашенко приєднається до менсаундівців у попурі з композицій Джорджа Бенсона. Нарешті, ТНМК, MadSound та Іван Дорн ( «Пара нормальних») спільно з саксофоністом Ігорем Рудим і трубачем Антоном Бурко представлять знамениту п'єсу Хербі Хенкок "Cantaloupe Island", викладену в стилістиці американської групи US3.

 

Про авторів

ManSound

Додав Art-Vertep сьогодні о 19:51

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска