Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Одеса / Євгенія Кононенко та Вікторія Гранецька на дебатах Українська культура ХХ-ХХІ ст. Гендерний і екзестенційний аспект (в контексті прав жінок)

10 ЛИСТОПАДА 10:00-13:00

Південноукраїнськbй національний педагогічний університет ім. К. Ушинського (вул. Старопортофранківська, 26)
вхід вільний

Продовжується спільний проект Благодійного фонду "Фундація видавництва «Кальварія»" та ГО «Книжковий простір» «Відкрита платформа для дебатів про права людини - будуємо мости свободи».

10 листопада 2011 року в Одесі пройде відкрита дискусія «Українська культура ХХ-ХХІ ст. Гендерний і екзестенційний аспект (в контексті прав жінок)».

До розмови запрошені письменниці Євгенія КОНОНЕНКО та Вікторія ГРАНЕЦЬКА, модеруватиме дискусію голова правління благодійного фонду ім. Івана та Юрія Лип Галина Дольник.

Дискусія проходитиме з 10:00 до 13:00 в Південноукраїнському національному педагогічному університеті ім. К. Ушинського (Одеса, вул. Старопортофранківська, 26), вхід вільний.

Проект проведення дебатів підтримано Посольством Норвегії в Україні та Міжнародним літературним конкурсом «Коронація слова».

Крім дискусії в програмі заходів письменниць в Одесі в цей день з 18:00 запланована зустріч з читачами в «Книгарні-Кав’ярні», що знаходиться за адресою: Одеса, вул. Катерининська, 77.

 

Про авторів

Євгенія Кононенко

Додав Chyzh 08 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска