Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Україна / Відбіркові тури мистецького конкурсу «Art-now session FM»

09 ЛИПНЯ - 23 СЕРПНЯ

У Житомирі (9 липня 2011), Києві (23 липня 2011), Кривому Розі (23 серпня 2011) та інших регіонах України.

Мистецька платформа «Квартира FM» розпочала відбір на міжнародний мистецький конкурс «Art-now session FM». Загальна тема конкурсу: «Ми бачили майбутнє». Захід відбуватиметься в декілька етапів. В травні у Луцьку відбувся перший відбірковий тур, де експерти та глядачі відібрали найкращі роботи. Надалі відбіркові тури пройдуть у Житомирі (9 липня 2011), Києві (23 липня 2011), Кривому Розі (23 серпня 2011) та інших регіонах України.

Паралельно до 15 серпня 2011 року буде тривати зголошення учасників з інших регіонів України та країн (Польща, Росія та Білорусь). Експертна комісія визначить найкращі роботи з «неволинського» кошика і, таким чином, сформує список учасників фінального конкурсу, проведення якого планується на 17 вересня 2011 року.

Особливістю дійства «Art-now session FM» стане поєднання під час фіналу різних потоків мистецтва. Перед відкриттям виставки музиканти та поети зможуть вибрати з-поміж робіт учасників ті, що надихнуть їх на створення віршів чи музичних композицій та запропонувати їх на розсуд публіки під час офіційної частини заходу.

Мистецька акція спрямована заохотити молодих митців до творчості. Також вітаються соціальні проекти, виражені через творчість (макети на поліпшення благоустрою регіону).

Якщо Ви художник чи музикант/поет і бажаєте долучитися до цього цікавого мистецького дійства…читайте уважно!)

Отже, молоді і талановиті, ми почали прийом заявок на міжнародну виставку, яка відбудеться 17 вересня 2011 року. Якщо Ви впевнені у своїх силах і хочете потрапити одразу на головну виставку або не маєте змоги взяти участь у відбіркових турах конкурсу, присилайте свої заявки.

 

Про авторів

Квартира FM

Додав Art-Vertep 10 червня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска