Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Україна / Конкурс «Відкрита сцена»

17 ЖОВТНЯ - 20 ЛИСТОПАДА

Польща

У рамках «Миколайок» традиційно відбудеться конкурс «Відкрита сцена», до участі в якому запрошуються всі колективи, що черпають натхнення з етнічної музики.

Мета конкурсу — дати молодим колективам можливість виступу перед широкою аудиторією. Кращі з них будуть відзначені не лише публікою, але й рекординговими компаніями та організаторами інших фестивалів.

До участі запрошуються всі колективи, що черпають натхнення з традиційної музики Польщі і усього світу. Кращі колективи будуть помічені і відзначені не лише публікою, але й рекординговими компаніями та організаторами інших фестивалів. Який колектив вважати кращим? Критерії оцінки, якими послуговуються члени журі, не є чітко визначеними. Важлива оригінальність репертуару і те, наскільки спосіб інтерпретації традиції відрізняється від зразків та схем, що вже існують.

Правила та формуляр заявки можна завантажити тут. За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Стефана Брахи bracha.stefan@gmail.com. Заповнені заявки на участь надсилайте до 20 листопада 2012 р. (конкурсний концерт відбудеться 7 грудня 2012 року) за адресою mikolaje@poczta.umcs.lublin.pl та

ORKIESTRA SW. MIKOLAJA,
 ACK UMCS "CHATKA ZAKA",
ul. Radziszewskiego 16,
20-031 LUBLIN
POLAND

 

Про авторів

Міжнародний фестиваль народної музики «Миколайки Фолькові»

Додав nady 17 жовтня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска