Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Україна / Вишеградська академія культурного менеджменту оголошує набір слухачів

14 КВІТНЯ - 15 ТРАВНЯ

www.vacum.eu

Вишеградська академія культурного менеджменту (VACuM) оголошує набір слухачів. Курс триває 24 місяці, навчання складається із трьох періодів: осінь 2014 року (1-10 вересня 2014, Краків), весна 2015 року (9-18 березня 2015, Прага) та осінь 2015 року (11-14 вересня 2015, Тбілісі). Курс призначений для фахівців, які працюють у галузі культури в країнах Вишеградської групи - Чехія, Угорщина, Польща, Словаччина та в країнах Східного партнерства - Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна.

Для участі в навчальній програмі VACuM будуть відібрані 20 фахівців у галузі культури з 10 країн.
Курс дозволить їм розвивати вміння та управлінські навички, необхідні як для культурної співпраці, так і для процесів реформування в їхніх країнах. Слухачів відбиратимуть на конкурсній основі, навчання для них буде безкоштовним.

Основні цілі навчального курсу:
- розвиток навичок і компетенцій у сфері культурної та громадської політики та управління,
- зміцнення демократичних перетворень і місцевих громад,
- підтримка інтеграції та співпраці між країнами Східного партнерства та ЄС.

VACuM пропонує не академічний курс, а програму для вже досвідчених професіоналів, відкритих для різноманітних проектів у галузі культурної співпраці. Курс розроблений таким чином, що дозволяє учасникам виконувати їхні професійні завдання, розвивати професійні вміння та будувати нові зв’язки в мережі країн-учасників.

Програма призначена для менеджерів культури з державних і приватних організацій та установ. Учасники повинні мати базові знання про європейську, національну та регіональну культурну політику та щонайменше дворічний досвід менеджменту культурних та мистецьких проектів місцевого чи міжнародного значення, а також знання англійської мови.

Кожен кандидат повинен зареєструватися тут. Після реєстрації аплікант отримає доступ до онлайн-заявки. Після подачі заявки ви не зможете вносити зміни в документ.

Заявки на участь можна подавати до 15 травня 2014 року. Апліканти, яких зарахують на курс, отримають повідомлення про це 1 червня 2014 року.

 

Про авторів

Вишеградська академія культурного менеджменту VACuM

Додав ceny bab 14 квітня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска