Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Чернівці / Музичний фестиваль Music Underground Party

08 ЛИПНЯ 16:00

Фабрика "Буковинка", Ковальчука вул., 13,
20 грн.

Вісім чернівецьких рок-гуртів виступлять на музичному фестивалі Music Underground Party в неділю, 8 липня. Дійство відбуватиметься у приміщенні колишньої кондитерської фабрики "Буковинка". Хедлайнером рок-сцени буде популярний гурт "Серцевий напад". Серед гуртів, які виступатимуть - Totem of Desire, Missіs Grace, Update, Superkeks!, SickSeeD, Серцевий Напад, Setalight! та ДПД.

Уже вдруге організовує цей захід чернівчанин, музикант Стас ПУЗДРЯК. Торік наприкінці липня у приміщенні цієї ж кондитерки хлопець провів фестиваль "Буковинка-Party".

- У Чернівцях дуже багато гуртів, які постійно з’являться, старі розпадаються, проте збируються іншими складами, - каже С. Пуздряк. - Гадаю, місто розвивається, бо вирує музика. Та отсаннім часом непомітно концертів в місті, дуже тихо. Мені часто казали, що у Чернівцях нічого не робиться: є молоді команди які хочуть виступити, але ніде. Тому, власне, я і взявся за організацію такого заходу. Молоді не вистачає рок-вечірок.

- Очікую що збереться чималий натовп людей, - продовжує організатор рок-фесту. - Відчуваю, що вечір буде таки дійсно незабутнім, і самі постраємось зробити атмосферу на концерті такою, щоб запам’яталсь всім надовго.

 

Про авторів

Серцевий напад

Додав nady 01 липня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска