Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Воплі Відоплясова Щедрик (2013 р.) 5.74 Mb
Воплі Відоплясова Таємні сфери (feat. Самата, 2011 р) 6,90 Mb
Воплі Відоплясова Весна (feat. Самата, 2011 р) 11,73 Mb
Воплі Відоплясова Глибина (feat. Самата, 2011 р) 9,50 Mb
Воплі Відоплясова Полонина (2011) 6,84 Mb
Воплі Відоплясова Alain Delon (2008 p.) 4,36 Mb

Чернівці / Концерт-презентація нового 10-го ювілейного альбому «Чудовий Світ» гурту «Воплі Відоплясова»

03 ЛИСТОПАДА

Театр ім. О. Кобилянської

Щодня на протязі двох останніх років, натхненно віддаючись праці у студії, «ВВ» шукали нові форми та музичне оздоблення для втілення своїх ідей у новій платівці. І ось він – «Чудовий Світ» – світ, якого ми ще не бачили, музика, в якій поєднуються феєрична гармонія та вибухова енергія…

«Це нова платівка від нових «ВВ», – розповідає гітарист Євген Рогачевський. – На концертах звучатиме у всій красі новий альбом, а також старі відомі хіти, збагачені звуковою палітрою багатьох інструментів. Я в тремтливому передчутті грандіозної реалізації творчих задумів наживо у такому складі».

«Ми прямуємо у новий простір, рішуче вирушаємо в нові далі, де ми ще не бували. Наші музичні експерименти завершені, я б сміливо сказав, заснуванням нового стилю «симфо-панк». Бажаю всім насолоди, приємних вражень та відчуттів» – додає співак Олег Скрипка.

Концертний тур пройде 20-ма містами України за підтримки ТМ «Львівське». Під час турне, яке розпочнеться 20 жовтня у файному місті Тернопіль, «ВВ» презентуватимуть не лише нові надбання, але й свої невмирущі хіти в експериментальних аранжуваннях та у розширеному складі, із запрошеними музикантами. А головне – фонтани вражень та море емоцій, які є традиційними для концертів улюбленців публіки «ВВ».

Не пропусти «Чудовий Світ» у своєму місті – такої кількості «ВВ» ти ще не бачив!

 

Про авторів

Воплі Відоплясова

Додав nady 02 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска