Увійти · Зареєструватися

Пилип Захмарний

Пилип Захмарний

Всесвітньо невідомий автор, який не вірить у силу слів, проте у вільний від натхнення час займається словоблудством і рукоприкладством. Живе всюди, де перебуває. мріє про те, щоб хоч щось здійснилось без зайвих зусиль. 

 
 
Потік Афіші Галереї Статті Інформація
{{v[title]:h}{

Jazz Bez 2010 у Львові

12 грудня завершився Ювілейний десятий міжнародний фестиваль «Jazz Bez», який є одним із наймасштабніших та найдавніших джазових фестивалів України та найтривалішим проектом МО «Дзиґа». Фішка фестивалю в тому, що він одночасно проводиться по обидві сторони українсько-польського кордону, змушуючи сотню музикантів долати тисячі кілометрів, митників – сушити голову над перевіркою інструментів, а публіку різних міст – єднатися джазовою музикою.

Додав Gon 16 грудня 2010

 
{{v[title]:h}{

«Тиждень актуального мистецтва 2010»

У Львові завершився «Тиждень актуального мистецтва» – один із наймасштабніших проектів contemporary-art в Україні, який тривав навіть не 7, а цілих 10 днів, під темою «Абстрактне vs реальне». У проекті взяло участь близько сотні митців із Польщі, Нідерландів, Великобританії, Ізраїлю, Ісландії, Канади, Швейцарії. Україна була представлена митцями із Києва, Харкова, Ужгорода, Херсону, Івано-Франківська, Дніпропетровська та, звісно, зі Львова. На «Тижні» були представлені перфоманси, інсталяції, вистави, street-art, виставки живопису і фото, проекти «нових медіа», кінопокази, лекції, майстер-класи та симпозіум «Сила Мистецтва». Весь фестиваль був поділений на чотири блоки: «Живі класики», «Авторські проекти» (куратор – Влодко Кауфман), «Дні мистецтва перфомансу у Львові» (куратор – Вальдемар Татарчук) та «MediaDepo» (координатор – Богдан Шумилович).

Додав Gon 01 вересня 2010

 
{{v[title]:h}{

«Fort.Missia 2010»

ось так воно виглядало крізь об'єктиви і суб'єктиви фотографів

Додав Gon 08 липня 2010

 
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска