Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Мар’яна Савка / День рідної мови

Дорогі побратими і посестри! Справа термінова і дуже важлива. 21 лютого, наступного понеділка, як відомо, День рідної мови. Ви самі прекрасно бачите, що коїться з державною мовою в нашій нещасній країні. У ситуації крайньої наруги над святими для кожного з нас речами ми не можемо мовчати. Тому ми влаштовуємо у Львові всеукраїнський письменницький марафон "Рідною мовою". 21 лютого з 15 до 21 години у великій сесійній залі львівської Ратуші - цілком пристосованій для такої акції - відбудуться читання із прямою радіотрансляцією на площу Ринок.  Дуже просимо всіх, хто може приїхати, приїдьте!  В нас нема спонсорів. До цього не причетна (дякувати Богу) жодна партія. Приїхати до Львова - акт вашої доброї волі. Але це надзвичайно важлива річ. Кожен з вас матиме виступ, ваш голос почують не лише львів'яни. Хто зможе прибути, а не матиме можливості того ж вечора від'їхати і потребуватиме ночівлі, пишіть, ми щось придумаємо і переночуємо. А також зголошуйтеся, кого треба зустріти, і оскільки зима і холод - то ми знайдемо місце, де напоїмо вас гарячим чаєм.

Напишіть мені усі, чи зможете, чи ні. Ми вже від завтра даємо анонс у "Високий Замок", робимо розсилку, підключаємо всі можливі ЗМІ. Маєте можливості залучити видання, блогерів, телевізійників - будь ласка, залучайте. Я написала тим людям, чиї адреси мені доступні. Але акція відкрита. Передайте інформацію іншим. Що більше нас буде, то сильнішим буде наш голос. Я вас люблю. Ваша Мар'яна Савка. А також Ваша Маріанна Кіяновська і Уляна Гнідець, і всі, хто на вас чекає (кого ви ще, може, й не знаєте). Бачити вас і поодинці - велика радість. А тут є така нагода зібратися великим товариством.

http://www.facebook.com/profile.php?id=1059188173&ref=ts - Мар'яна Савка у ФБ

 
 

Додав Art-Vertep 15 лютого 2011

Про автора

Поетеса, дитяча письменниця, літературознавець, публіцист, головний редактор «Видавництва Старого Лева». Народилася у містечку Копичинці Тернопільської області. У юності займалася співом і театром. 1995 р. у Львові закінчила університе

 

Коментарi

15 лютого 2011

Всією душею - з вами. Працюю вчителем, тому приїхати не зможу, але вже завтра починаю роботу серед батьків та учнів. Чесно кажучи, це дуже важко, тому що школа наша російська і, хоча більшість українці, але плутають поняття "рідна мова" та "мова спілкування". Бажаю всім нам перемоги!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска