Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Сергій Параджанов / Кінопроект "ПАРАДЖАНОВ" зніматимуть за участі ARTE FRANCE CINEMA

Кінопроект з числа переможців конкурсу на отримання державного фінансування став першим українським художнім фільмом, який буде створено у копродукції з ARTE FRANCE CINEMA.

Участь у програмах копродукції є одним з пріоритетних напрямів розвитку національного кінематографу. Першим кроком українсько-французького співробітництва стало підписання в травні минулого року Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Французької Республіки про спільне виробництво фільмів. 

Днями один з найвпливовіших європейських телеканалів ARTE FRANCE CINEMA прийняв рішення про участь у копродюсуванні художнього фільму "ПАРАДЖАНОВ", виробництво якого почалося у 2011 році за підтримки Державного агентства України з питань кіно (див. тут).

Кінопроект "ПАРАДЖАНОВ" є одним з переможців конкурсу на отримання державного фінансування, вперше проведеного Державним агентством України з питань кіно за новими вимогами (див. додаток 1

Фільм знімається за сценарієм Олени Фетісової режисерами Сержем Аведікяном (володарем Золотої Пальмової гілки Канського кінофестивалю 2010 р.) та Оленою Фетісовою. 

Продюсери фільму - Олена Фетісова, кіностудія "Інтерфільм", Україна; Марі-Клод Арбаді, Горюн Апрікян, Araprod, Франція; Мартун Адоян, Тагуї Карапетян, Paradise, Вірменія; Тінатін Кайрішвілі, Producing Center Gemini, Грузія; Інгрід Ліль Хьогтун, Barentsfilm, Норвегія.

З детальною інформацією про фільм можна ознайомитися за посиланням: interfilm.biz/ukr/production/.

http://culture-ukraine.info

 
 

Додав Sh.Ocean 21 січня 2012

Про автора

Сергій Йосипович Параджанов народився в Тбілісі, який тоді називався Тіфлісом, в старовинній вірменській сім'ї.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска