Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Антін Мухарський Слава Україні (2012 р.) 7.59 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Антін Мухарський / Проект Антіна Мухарського "Жлоб-Арт" у Львові!

Арт-музей-ресторан «САЛО» (Львів) та Галерея Незалежного Мистецтва
ANTIN`S COLLECTIONS (Київ) представляють Вам Арт-подію всеукраїнського значення і виключно українського походження - проект "ЖЛОБ-АРТ"!

Мистецька подія всеукраїнського значення і виключно українського походження у арт-музеї "САЛО"!  ЖЛОБ-АРТ, привезений з самого серця Троєщини!

Пані та панове не пропустіть живі скульптури та мертві інсталяції, жлобів, які дивляться з полотен самих резонансних митців України! Музичний супровід прямою поставкою з маршруток міжміського сполучення!

Отже: Львів! САЛО! Увесь лютий місяць!
Епатажне відкриття: 1 лютого 2012 року о 19.00. Заходити вільно всім!

У 2011 проект від Галереї Незалежного Мистецтва ANTIN`S COLLECTIONS названо третім за значимістю серед культурних проектів в Україні. За межами Києва «Жлоб-арт» демонструватиметься вперше, "тілько ву Львові".

Найнеоднозначніша «contemporary art»  інтреракція "ЖЛОБ-АРТ" націлена не на звеличення жлобства та його артефактів у мистецтві і навіть не на сарказм стосовно цього явища. Це таке собі дослідження жлобів та жлобства у всіх його проявах в минулому (та, повірте, і в теперішньому), коли глядачу пропонується подивитись, оцінити, помацати "жлобізм" і зробити свої висновки.

Проект складатиметься з виставки візуального мистецтва, живих інсталяцій, показу «жлобських» мод, концерту гурту та геппенінгів за участю художників, акторів, музикантів, ді-джеїв та самих глядачів.

Візуальне мистецтво.

Виставка художників-членів анархічного угруповання Союз Вольних Художників «Воля або смерть» буде представлена роботами Івана Семесюка, Олекси Манна, Сергія Коляди, Андрія Єрмоленка, Сергія Хохла.

Інсталяції.

ІНТЕРАКТИВ! Вашій увазі буде представлена жива інсталяція «Жлобопарк. Тваринолюди», яка забезпечить ефект повної відео-аудіо-присутності в місцях тотального скупчення жлобства. Відвідувачі матимуть можливість взяти участь у інтерактивних інсталяціях, зробити фото з жлобо-представниками, а також ВПЕРШЕ внести СВІЙ вклад у проект Антіна Мухарського.

НЕ ПРОПУСТІТЬ!!! У Львові Ви більше такого не побачите!

Акредитація для представників ЗМІ за телефонами та мейлами в контактах.

1 ЛЮТОГО 2012. 19.00.
Арт-музей-ресторан «САЛО». Львів, просп. Свободи 6/8
www.artsalo.com
«ЖЛОБ-АРТ»
Контакти:
Юлія Тополюк 063 250 61 91 j.topoliuk@gmail.com
Алла Перетяжко 050 360 76 34 klassikaplus@gmail.com

 
 

Додав Chyzh 24 січня 2012

Про автора

Антон Дмитрович Мухарський (творчий псевдонім Антін Мухарський) народився 14 листопада 1968 року в місті Києві в родині творчої ітелігенції.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска