Увійти · Зареєструватися
 
Потік Товари Інформація

Автори / Дарія Цвєк / Відродження «Солодкого печива» Дарії Цвек

Кулінарний бестселер - «Солодке печиво» Дарії Цвек повертається після 25-річної перерви.

З початку 1960-их, коли «Солодке печиво» вперше вийшло в світ з легкої руки подруги пані Дарії письменниці Ірини Вільде, його перевидавали дев’ять разів! Наклади книги перетнули позначку 1 000 000 примірників! «Видавництво Старого Лева» не просто перевидало «Солодке печиво», а оновило і оживило його. Книгу одягли у сучасне дизайнерське вбрання, а поряд зі ступками та вінчиками в ній з’явилися блендери, міксери та інші електричні кухонні прилади. У книзі - понад п’ятсот рецептів тортів, тістечок, баб, пирогів, рулетів, медівників, коржиків, бабок, кексів, мазурків, пудингів, різноманітних дрібних ласощів, а також кремів, начинок, помадок… І кожен з цих рецептів кухарі на прохання видавництва випробували, щоб перевірити, чи досягнеш бажаного результату, керуючись ним. Докази того, що рецепти працюють, – на світлинах, вміщених у книгу.

«Солодке печиво» - книга перевірена часом, - говорить письменниця, головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка. – Наше нове видання - сучасне, привабливе, а фотографії в ньому такі «смачні», що до них тягнуться руки і серця. Але водночас у ньому збережений дух того часу, коли творила Дарія Цвек. В ілюстраціях використовували сімейні реліквії її родини, речі, які пані Дарця створювала своїми руками, посуд, яким користувалася. Книга вийшла дуже теплою. Саме такою, якою була пані Дарця.Попередні видання цієї книги ставали справжніми реліквіями у родинах і передавалися від матерів до доньок у спадок. Віримо, що наша книга матиме таку ж щасливу долю. Адже вона - красива, ошатна, зручна у користуванні. «Солодке печиво» об’єднує родину за великим столом».

Дарію Цвек, авторку книг «Солодке печиво», «До святкового столу», «У будні та свята», «Для гостей і сім'ї», «Нашим найменшим», «На добрий вечір», «Дітям і батькам», не дарма називають берегинею галицької кухні, уособленням українських традицій. «Пані Дарія, не залежно від віку, завжди залишалася харизматичною жінкою - берегинею, у якій поєднувалось багатство життєвого досвіду та щедрість душі, - зізнається Мар’яна Савка. - Це вражало і надихало. Поруч із нею завжди було цікаво. Вона вміла наділяти енергетикою інших. З її благословення ти міг почати якусь важливу справу. Думаю, знайдеться багато тих, кому Дарія Цвек дала путівку в життя. Для мене вона – одна з найважливіших і найвизначальніших людей у житті. Бажання видати її книгу «Малятам і батькам» підштовхнуло мене до ідеї книговидання. Ця книга стала первістком «Видавництва Старого Лева».

 
 

Додав nady 10 квітня 2013

Автори пов'язані с новиною

Мар’яна Савка

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска