Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / Фестиваль Країна мрій / Дегустація Літературної Країни Мрій

Олег Скрипка та гурт KozakSystem розкажуть про Х-ту ювілейну Країну Мрій.

Японський кобзар – учасник кобзарського слему.

Брати Капранови варитимуть “приворотне зілля”.

Вірмени навчать вірменських пісень на фестивалі національних літератур.

6-7 липня у Києві відбудеться міжнародний етнофестиваль „Країна Мрій”, у рамках якого працюватиме літературна частина. Поки триває підготовка до фестивалю, організатори пропонують вам унікальну можливість: на власні очі побачити, що готує для відвідувачів Літературна Країна Мрій цього року.

У середу, 26 червня, о 12:00, у дворику музею Івана Гончара

(на вході до Співочого поля, вул.Лаврська, 29 - їхати від м. Арсенальна автобусом №24 до кінцевої у напрямку Києво-Печерської Лаври)

Просто неба, у дворику музею Івана Гончара ВИ ЗМОЖЕТЕ:

Дізнатись про новинки, новації, зміни та відмінності цьогорічного фестивалю від ініціатора фестивалю Олега Скрипки. Про музичну частину розкаже лідер гурту Kozak System Іван Леньо. Ювілейна Х Країна Мрій відкриває свої кордони для все нових і нових мешканців чарівної країни 6-7 липня!

Побачити та почути унікальних учасників IV Кобзарського слему – українського японця Чарлі Сакуму, який віртуозно володіє традиційним для українців і екзотичним для японців інструментом бандурою. Та дев’ятирічного кобзаря Івана Якушева, який складе гідну конкуренцію своїм досвідченим колегам. На “Країні Мрій” відбудеться вже четверте змагання кобзарів – слем, який збирає неймовірну кількість глядачів. Дізнаєтесь, що нового чекати від ІV Кобзарського слему.

Першими скуштувати “приворотне зілля” від письменників. Під час „Країни Мрій” у дворику музею Гончара літератори варитимуть “Приворотне зілля”. Сестри Тельнюк, Анджеліка Рудницька, Ліля Мусіхіна, Дара Корній, Леся Мудрак та інші частуватимуть читачів цікавими історіями та “привертатимуть”чарівним напоєм. А 26 червня Брати Капранови зварять “приворотне зілля” спеціально для журналістів.

Разом з українськими вірменами взяти участь у фестивалі національних літератур. Під час „Країни мрій” на Літературній сцені відбуватимуться виступи представників гагаузької, болгарської, ромської, татарської та інших етнічних літератур України. 26 червня, за десять днів до фестивалю, спеціально для вас виступить вірменський поет, перекладач Анушаван Месронян. Він навчить присутніх найнеобхідніших слів вірменською і навіть співати вірменських пісень!

Навчитись робити купальські витинанки у майстра Василя Корчинського, який впродовж десятиліть професійно займається витинаткарством. Його роботи можна побачити у музеях США, Канади, Швеції, Польщі, Німеччині, Угорщині і звісно на теренах України.

 

Вхід вільний. Акредитація ЗМІ.

Контактна особа: (044) 467 50 24, (067) 328 32 03, pr@greenpes.com – Анна Богородіченко

 
 

Додав nady 25 червня 2013

Про автора

Міжнародний етнічний фестиваль "Країна мрій", м. Київ, Співоче поле. Ініціатор фестивалю - Олег Скрипка.

Автори пов'язані с новиною

Брати Капранови , Гурт Kozak System , Олег Скрипка

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска