Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Молодіжний рух "Експеримент" / Музична відео-асоціація «Желание» від театру «Жуй»

Театральна команда з незвичайною назвою "Жуй" створює оригінальне відео і до нього ж пише музику. Цього разу в інтернет була викладена відео-асоціація "Желание.
 
- Ми самі вигадуємо різні жанри для відео, щоб не заганяти себе споконвічно в будь-які рамки. Спершу приходять в голову абстрактні картинки, які вираєаються у музичній формі. Потім наша команда знайомиться з нею і розповідає про образи, які їм з'явилися під час прослуховування мелодії. Ми складаємо єдину історію і знімаємо її, - каже режисер авангардного театру "Жуй", Герман Гошкадор.
 
Що стосується кліпу під назвою "Желание", варто відзначити, що в зйомках взяла участь вся театральна команда, включаючи навіть освітлювача.
 
Люди по-різному реагують на нашу творчість, - говорить актриса театру, Ксенія Самохіна, деякі дивуються, у деяких воно викликає агресію внаслідок повного нерозуміння інші захоплюються - головне, що ми рідко стикаємося з байдужістю.
 
Пропонуємо ознайомитися з новою відео роботою від театру Жуй .

 

ДОВІДКА:

"Жуй" - назва молодіжного театрального проекту Германа Гошкадора. Театр створений учасниками молодіжного руху Експеримент для просування авангардного мистецтва в Україні та країнах СНД. Експерименти на сцені, імпровізації, використання оригінальних і сучасних технічних засобів, пошуки нових форм - ось те, чим займається "Жуй". При театрі працює школа перформансу. 

 
 

Додав nady 12 жовтня 2013

Про автора

Целью Днепропетровского молодёжного движения “Эксперимент” является поиск людей, которые способны выражать свою мысль посредством художественного образа.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска