Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Оркестр Че Корабли луны (2010 p.) 10,87 Mb
Оркестр Че Музыка Вивальди (2010 p.) 8,20 Mb
Оркестр Че Маяковский (2007 р.) 2,31 Mb
Оркестр Че Жити - значить померти (читає Сергій Жадан) (2007 р.) 2,02 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Оркестр Че / «Эйфория закончилась. Happy end»

Видавнича діяльність промо-студії LIFT не така велика, але за її плечима випуск кількох досить вагомих проектів: альбому «Радіо-Шансон» (Вісім історій про Юру Зойфера), аудіокниги Сергія Жадана «Депеш Мод» та збірки пісень на слова Сергія Жадана «Госпелс і спірічуелс».

16 листопада з`явиться новий проект, випущений на цьому лейблі – другий альбом Оркестру Че «Эйфория закончилась. Happy end».

На нього чекали довго. З попереднього релізу («Золотой миллениум», вийшов на знаному лейблі ВДОХ) минуло два роки. Багато що змінилося за цей час. Головним чином змінився саунд гурту. До «класичних інструментів» Оркестр Че (гітара, кларнет, альт, дарбука) доєднався бас, що значно збагатило звучання. Тому альбом можна назвати перехідним від акустики до більш «важких форм» (на концертах гурт грає з повноцінною ритм-секцією). На альбомі 16 треків – 16 не схожих один на один світів, що автономно існують, але пов‘язані між собою ідеєю. «Эйфория закончилась. Happy end» - це схема буття, що складається з крайнощів – злетів, падінь, розчарувань, радощів. Це контрапункт, мить рівноваги, коли можна зупинитись, замислитись і вирішити – що далі.

Кожна пісня – тріп до внутрішніх світів. Але більш за все ідея мандрів (як і концепція всього альбому) відбилась у пісні «Мертвый пилот». До формули руху від слова «ейфорія» до слова «кінець» (end) вкладається і життя окремої людини, і всього людства в цілому. А дивний політ, про котрий ідеться у пісні – синонім життя. Початок життя – ейфорія, і з моменту дорослішання вона закінчується. Далі йде точка осмислення. Пауза між тим, коли людина ще «починається» і вже «закінчується» - тобто, саме життя. Ну а після – Happy end. Не просто кінець, а саме Happy end. Згадується хлєбніковське: «світ – це усмішка, що теплиться на вустах повішеного». До речі, обкладинка диску буквально ілюструє цю фразу. «Эйфория закончилась. Happy end». Ілюзії лишаються в минулому…

Кіра Малініна, http://orkestrche.com

 
 

Додав Art-Vertep 15 листопада 2007

Про автора

Оркестр Че – харьковская группа, которая образовалась в 2002 году.

Автори пов'язані с новиною

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

 

Коментарi

15 листопада 2007

Я мне Оркестр ЧЕ не нравится!

15 листопада 2007

Мне тоже не нравится!

17 листопада 2007

А мне нравится, они молодцы!!!

17 листопада 2007

Згоден. Рулят.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска