Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

tomato jaws Zelenij (2008 p.) 3.43 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / tomato jaws / «Секрет» Tomato Jaws

Столичні електронники Tomato Jaws представили на розсуд публіки новий довгоочікуваний студійний альбом. Платівку за назвою «One Secret» видав 20 травня вітчизняний лейбл Lavina Music. Tomato Jaws стали вже другими представниками української електронної сцени в реєстрі «Лавіни»: нагадаємо, що на початку цього року рекординг узяв під своє крило новачків Gorchitza Live Project. За словами генерального директора Lavina Music Едуарда Кліма, Tomato Jaws створюють музику, що відповідає світовим стандартам і тому має шанси завоювати прихильність не тільки українських, а й європейських меломанів.

«Наша нова платiвка - це квiнтесенцiя електронiки, мелодики та груву, що притаманнi лише нашiй трiйцi, - говорять учасники Tomato Jaws. - А також живої гiтари, сопiлки та вокалу, які, щiльно перетинаючись, все ж не виходять за рамки соковитого електронного звучання. Це наш один секрет. Маленький, але iнтригуючий».

Tomato Jaws вже добре відомі не тільки вітчизняним слухачам, але й меломанам за межами нашої країни. Проект складається з трьох учасників - Олександра Жижченко (Alex Junior), Паши Лєнченко (Playone) и Нати Жижченко. На рахунку Tomato Jaws дві платівки – перша з них, що була випущена у 2003 році, так і називалася «First Album», наступна ж – «No Concept» побачила світ у 2006-му.

Незабаром гурт обіцяє презентувати публіці кліп на одну з пісень нової платівки – титульну «One Secret». Зйомки відео проходили 19 травня в Києві під керівництвом режисера Олега Борщевського. Родзинкою цього кліпа є те, що знятий він «одним кадром». Опісля дублі будуть накладені один на одний задля досягнення ефекта «множинності».

Міла Кравчук, @music

 
 

Додав Art-Vertep 26 травня 2008

Про автора

Tomatojaws – це унікальний електронний проект, відомий навіть за межами нашої країни. Проект складається з трьох учасників: Alex junior (Олександр Жижченко), Playone (Паша Лєнченко), Ната Жижченко. Олександр та Ната –  брат і сестра

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска