Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
Потік Афіші Інформація

Автори / Український Тиждень / Стежкою великодньої молитви

Тисячу чи навіть сотню років тому для кожного християнина Воскресіння Христове було достатнім і беззаперечним приводом для радості. Нашим сучасникам веселитися з такою безпосередністю складніше. Адже важко не поставити собі питання: «Чи не підмінено мою віру ритуалом і звичкою підтримувати національну й родинну традицію?». Тож для людини ХХІ століття Пасха все більше стає не вибухом радісних емоцій, а приводом до роздумів щодо природи віри й своїх відносин із Всесвітом.

Для глибоких медитацій часто бракує тиші й спокою, тож група британців щороку на Страсному тижні вирушає на прощу до острова Ліндісфарн. Люди різного суспільного статусу йдуть відлюдними стежками, несуть не тільки рюкзаки, а й символи страждань – хрести, міркують про віру і моляться у сільських церквах. Усі вкупі й кожен наодинці з Богом. Вони долають за тиждень близько 100 миль, щоб потім разом відсвяткувати Великдень.

Український Тиждень

 
 

Додав Art-Vertep 17 квітня 2009

Про автора

Перше число нового україномовного суспільно-політичного журналу «Український ТИЖДЕНЬ» побачило світ 2 листопада 2007 року. Це спільний проект австрійської компанії ECEM Media GmbH та відомого журналіста й телеведучого Юрія Макар

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска