Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / Фестиваль Країна мрій / «Країна Мрій» та «Мамаєва Слобода» запрошують на Свято Українського прапору

Етнічний фестиваль «Країна Мрій» та Центр народознавства «Козак Мамай» запрошують шановне панство на урочисте святкування Дня національного прапору, яке відбудеться у неділю 23 серпня на території козацького селища «Мамаєва Слобода».

Головна подія заходу – урочисте розгорнення одного з найбільших державних прапорів України – 75,17 метрів завдовжки і 12 метрів шириною. Загальна площа головного національного полотна складатиме 900 квадратних метрів.

Розміри прапору криють в собі певний символізм: за давнім способом літочислення, яке було в Україні ще за часів перших князів, 2009 рік – рік святкування 18-ї річниці Незалежності України – є 7517 роком від створення світу. Важливі для української самобутності цифри «7517» організатори свята відтворили у величезному прапорі – символі давності українського народу та єдності національних цінностей.

«Долучитися до цього святкового дійства ми вирішили, враховуючи культурологічну унікальність «Мамаєвої Слободи» та важливість цієї дати для сучасної історії України. – зазначив співорганізатор акції Олег Скрипка, – Нас об’єднує висока мета – зробити це свято красивим і традиційним та залучити молодь до шанування державного прапора.»

Святкові заходи розпочнуться о 14-00 і триватимуть до пізнього вечора. На гостей чекатимуть виступи кінного каскадерського театру та національних ансамблів, ярмарок народних майстрів, а також дегустація найкращого козацького куліша.

Адреса «Мамаєвої Слободи»: м. Київ, вул. Донця, 2. http://mamajeva-sloboda.ua/

>

 
 

Додав Art-Vertep 21 серпня 2009

Про автора

Міжнародний етнічний фестиваль "Країна мрій", м. Київ, Співоче поле. Ініціатор фестивалю - Олег Скрипка.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска