Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль День Незалежності з Махном / Поетичний боді-арт на Фестивалі «День Незалежності з Махном» (м. Гуляйполе). Фото-звіт

На акцію із такою соковитою назвою чекала з великим нетерпінням. Тим більше, що сама мала брати в ній участь :)

Ну що вам сказати… Напевно, поети теоретично можуть писати по тілах не гірше, ніж пишуть по душах. І акція могла вийти дуже розкішною. І альманах, про який хтось був затнувся і в якому планувалися фотки моделей поруч з віршами поетів, також міг би вийти дуже колоритним. Якби до проведення цього дійства поставилися трохи серйозніше.

По-перше, якщо вже організатори мали на меті увічнити розмальовані артом боді в друкові, то варто було заздалегідь подбати про довершену натуру. Слава Богу, в Україні цього добра вистачає. Проте якщо шукати тут і зараз, на стадіоні в Гуляйполі, то можна натрапити на дефіцит. В результаті орендарем дійсно вартого уваги тіла виявилася тільки народжена під щасливою зіркою Світлана Поваляєва :) Причому тіло розшукало її самотужки. Всі інші насолоджувалися абичим.

До речі, справжнє розчулення викликали розгублені та здивовані очі організаторів, які виявили, що авторКИ, на відміну від авторІВ, бажають бачити своїми моделями чоловіків. Схоже, вони мали ілюзію, що розпис по тілу — доля виключно жіночих принад. Я так і не зрозуміла, хто з нас виявив себе більшими ґендерними шовіністами: ми, поетки, чи вони, упорядники дійства.

Але, хай воно як, а шоу вийшло веселеньке. Принаймні такої навали юних леді топлес Гуляйполе досі точно не знало. І Бог з ним, що по тих леді криво писало якимись віршиками, а бідна худорлява дівчинка, що на неї поклали обов’язок довести поетичні збочення до пристойного вигляду своїми малюнками, метлялася як знавісніла туди-сюди і так нічого до пуття й не встигла. Головне, що на голі молоді цицьки (чи то пак перса, перепрошую всіх жінколюбів) подивитися завжди приємно. От цим і займіться, замість читати мою ядучу непримиренну критику :)

Вікторія Наріжна

Фото Олександра Кузьмюка

Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Юрко Покальчук. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Юрко Покальчук. Сергій Жадан. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Юрко Покальчук. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Юрко Покальчук. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Стронґовський. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Сергій Жадан. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Сергій Жадан. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Сергій Жадан. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Юрко Покальчук. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Сергій Жадан. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Вікторія Наріжна. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичний боді-арт

 
 

Додав Art-Vertep 28 серпня 2006

Про автора

Фестиваль практичного анархізму! Щороку, 24-26 серпня, м.Гуляйполе, Запорізька обл. Місто Гуляйполе (Gulaypole, GULYaYPOLE. Широта: 47° 39\' Долгота: 36° 16\' Высота над уровнем моря: 117 м, телефонный код +380 6145) - районний центр Запорізької

 

Коментарi

28 серпня 2006

жаль мене там не було, хвалитися особливо мені нічим, зате я б не пожалкував для наших поеток жодної ділянки... питання до Вас, я хочу щось у нас в Кривому Розі зробити з культжиттям, чи не дозволите надрукувати декілька виших віршів? (з некомерційною метою :)

29 серпня 2006

оце так фотки!!! браво!! Особливо третя(5792) хоч бери і на мобільний вішай!!!

05 жовтня 2006

Увага! Увага! Увага! До всіх фотографів-професіоналів, фотографів-аматорів, папарацці, мамарацці, вуайерістів і простих учасників фестивалю «День незалежності з Махном». Організатор фестивалю «День Незалежності з Махном» Мистецьке об’єднання «Остання барикада» готує до друку фотоальбом, присвячений фестивалю. У книзі знайдуть своє гідне місце всі учасники акції: літератори, музики, організатори, а також журналісти, махновці, патріоти, панки і решта глядачів, слухачів та обивателів. В книзі також належним чином буде представлена творчість учасників, отже це буде своєрідна антологія сучасної української «махновської» літератури. Мистецьке об’єднання «Остання барикада» звертається до всіх, хто фотографував на фестивалі, з пропозицією взяти участь у спільному творенні книги. Присилайте свої фото на ел. адресу: eugenika82@mail.ru Зв’язуєтеся з оргкомітетом по телефону: 80672739560, 2530240 або по імейлу: eugenika82@mail.ru (контактна особа: Євгенія) Ваші фото прикрасять альбом! Залишить в історії фото ваших улюбленців! Більше фото, хороших і різних! А наступного року зустрінемося знову на фестивалі «День Незалежності з Махном»!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска