Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / КНИЖКОВИЙ ЛИСТОПАД У ГЛАВРЕДІ

03 ГРУДНЯ 11:00

“Главред-медіа” (вул. Стрітенська, 2/8)

Персона листопада: Микола Жулинський ? новопризначений голова Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка

Книжка листопада: “Пригоди тричі славного розбійника Пинті” Олександра Гавроша

Подія листопада: УСІ КНИЖКОВІ НОВИНКИ на сайті vsiknygy.net.ua

Анонс грудня: Свято Миколая від загальноукраїнської мережі “Книжковий супермаркет”

У середу, 3 грудня об 11-00 в прес-центрі “Главред-медіа” (вул. Стрітенська, 2/8) відбудеться “Книжковий листопад” ? чергова зустріч у рамках “Книжкових сезонів”.

Усі акредитовані журналісти отримають книжку “Пригоди тричі славного розбійника Пинті” від “Видавництва Старого Лева”

Учасники зустрічі:

? Микола Жулинський ? доктор філологічних наук, професор, академік НАН України, директор Інституту літератури, голова Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка

? Мар’яна Савка ? поетеса, головний редактор “Видавництва Старого Лева”

? Олександр Гаврош ? лауреат конкурсу романів, кіносценаріїв та п’єс “Коронація слова”, автор книги “Пригоді тричі славного розбійника Пинті”

? Юлія Поцілуйко ? піар-директор загальноукраїнської книжкової мережі “Книжковий супермаркет”

Модератори ? головні редактори газети “Друг читача” Брати Капранови

ПЕРСОНА ЛИСТОПАДА:

Микола Жулинський ? доктор філологічних наук, професор, академік НАН України, директор Інституту літератури, голова Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка

13 листопада Президент України своїм указом № 1043/2008 призначив директора Інституту літератури ім. Т.Г.Шевченка Миколу Жулинського головою Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка. Попереднім указом з цієї посади увільнено Романа Лубківського.

Привітати новоспеченого голову Шевченківського комітету з призначенням та поставити свої запитання Миколі Жулинському ви зможете під час “Книжкового листопада” у “Главреді”.

КНИЖКА ЛИСТОПАДА:

“Пригоди тричі славного розбійника Пинті” Олександра Гавроша

Книга “Пригоди тричі славного розбійника Пинті” вийшла у серії “Українська сила” “Видавництва Старого Лева” і розповідає про історію реальної людини. Григір Пинтя – легендарний опришок, український Робін Гуд – постає у повісті закарпатського письменника Олександра Гавроша веселим, кмітливим і добросердим розбійником, якого бояться здирники-багатії і люблять добрі люди, що за його подвиги охрестили Пинтю тричі славним.

Докладніше про серію “Українська сила” та книгу “Пригоди тричі славного розбійника Пинті” розкажуть на “Книжковому листопаді” автор Олександр Гаврош та головний редактор “Видавництва Старого Лева”, поетеса Мар’яна Савка.

ПОДІЯ ЛИСТОПАДА:

Щороку на ринку України з’являється близько 100 тисяч нових книжок. Як дізнатися про те, що потрібна вам книжка вже є у продажу? Віднині щомісяця на сайті “Друга читача” vsiknygy.net.ua ви можете побачити список усіх новинок і навіть зорієнтуватися у ціні.

Докладніше ? під час “Книжкового листопада”.

АНОНС ГРУДНЯ:

Свято Миколая від загальноукраїнської мережі “Книжковий супермаркет”

Із 6 по 19 грудня у найбільших магазинах загальноукраїнської книжкової мережі “Книжковий супермаркет” відбудеться Свято Миколая.

Зустрічі з Миколаєм проходитимуть одночасно у трьох книгарнях, а 19 грудня відбудеться свято, на якому святий Миколай роздаватиме подарунки дітям та їх батькам. У програмі ? казки та оповідки від представників найкращих дитячих видавництв України: “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА”, “Махаон-Україна”, “Видавництва Старого Лева” та конкурс малюнків на новорічно-різдвяну тематику.

Про мету акції та подробиці її проведення розповість піар-директор загальноукраїнської мережі “Книжковий супермаркет” Юлія Поцілуйко.

Проект “Книжкові сезони” ? канал постійного зв’язку між персонами, причетними до літературного життя країни та громадськістю і пресою. Вся книжкова інформація з перших рук! Живе спілкування з авторами найрезонансніших книжок та організаторами найбільших книжкових подій. Анонси найважливіших. Віднині ви ? в курсі книжкового життя України. “Книжкові сезони” проходять щомісяця у прес-центрі “Главред-медіа”.

 

Про авторів

Брати Капранови , Мар’яна Савка , Максим Паленко , Олександр Гаврош

Додав Art-Vertep 30 листопада 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска