Увійти · Зареєструватися
 
Потік Статті Інформація

Автори / Ольга Горобець / Змінюючи зовнішність

Змінюючи зовнішність

Змінюючи зовнішність, люди прагнуть змінити себе для оточуючих. Зруйнувати образ, що склався на даний момент. Можливо, почати «нове» життя. Так, ніби перегортаєш сторінку зошита, щоб окрім білого вже не було жодного кольору.

Та людина залишається такою, якою була. Змінивши зачіску, внутрішнє "я" залишається.

Я сиджу у перукарні. Спостерігаю як творяться нові зачіски, а з ними й нові образи. Забувається все, що було до цього приміщення, починається щось нове. Шматочки спогадів та обривки снів падають на підлогу відрізаним волоссям. Кольорові клаптики потім збирають спеціальною щіткою та викидають. Шкода, — скільки ідей опиняються на смітнику. Спогади, сни, страхи.

Я прийшла позбутися опівнічного жаху, викинути з голови людей з мого минулого — людей-минулого.

Зараз існує тільки мій світ, нікого крім мене, і всі страхи — небажані особи. Поряд сидить людина, для якої я не існую, а реальний тільки її світ. У нас різні мотиви приходу сюди, різні причини. Ми сидимо поряд та не помічаємо одна одної. Разом здатні чогось позбутися. Кожна свого.

(2005)

 
 

Додав Art-Vertep 22 лютого 2003

Про автора

 Про себе можу сказати небагато: народилась 26 квітня 1986 року; обожнюю дощ та сніг; маю нестерпний характер та приємну усмішку; захоплююся серйозною літературою та неординарними людьми; ціную відвертість та щирість; мрію обняти весь світ;

 

Коментарi

12 липня 2007

Починати щодня "нове" життя - це прекрасно. Викидати людей минулого із голови, і бути свобідним від них. А як Ви ставитесь до людей-теперішнього і майбутнього?

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска