Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Мистецька аґенція Арт-Вертеп / День молоді України 2010

В останню неділю червня Україна відзначає День молоді. Це свято всіх енергійних, цілеспрямованих, впевнених у своїх силах людей, які відчувають себе молодими не тільки за віком, але й душею. Бажаємо вам творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа та тіло.

Програма святкування Дня молоді в містах України

Київ:

27 червня з 12.00 до 22.00 на вул. Хрещатик відбудуться конкурсні акції в екстрім-містечку та сучасні вуличні танці на данс-полі.

З 17.00 до 19.00 на вул. Хрещатик відбудуться показові спортивні змагання: гирьовий спорт, канат, човниковий біг, бліцтурнір з шашок, бліцтурнір з шахів, настільний теніс, міні-турнір з баскетболу, підтягування на перекладині тощо.

Крім того, тут українські дизайнери покажуть свої колекції літнього одягу. Опісля відбудеться велика театралізована програма "Українське весілля".

З 19.00 до 22.00 на Майдані Незалежності відбудеться святковий концерт, який закінчиться феєрверком.

Окрім Майдану, киян розважатимуть і в інших куточках столиці. Так, на пляжі "Венеція" в Гідропарку з 10.00 до 18.00 триватимуть різні спортивні заходи: турнір зі стрітболу, шоу скейтерів, богатирські розваги, шоу хореографічних постановок, виступи брейк-дансерів і футбольний турнір. Там же пройде фотовиставка "Київ очима молодих".

Дніпропетровськ:

Основні заходи до Дня молоді відбудуться 27 червня на Фестивальному причалі.

  • 9.00–15.00 – вперше у місті проводитиметься фестиваль по стріт болу. Глядачі зможуть побачити неймовірні баскетбольні номери.
  • 10.00–18.00 вперше у місті стартує фестиваль "Граффіті". Взяти участь у фестивалі "Граффіті" приїдуть молоді таланти з різних міст України. Учасники заходу прикрасять огорожу навколо картингового центру малюнками на соціальну тематику.
  • 15.00–18.00 – всі бажаючі запрошуються на карколомну спортивно-видовищну шоу-програму "Аква-спорт-екстрім". Учасники програми продемонструють глядачам показові виступи з водних екстремальних видів спорту в акваторії річки Дніпро.
  •  13.00 – 19.00 – стартує фестиваль "Хіп-хоп молодь". Команди-учасники змагатимуться за першість у номінаціях – краще хіп-хоп шоу, кращий break dance колектив, кращий хіп-хоп та break dance виконавець тощо.
  •   з 17.00 до 19.00 — Святкова хода "Молодіжний карнавал", який стартує від площі біля Дніпропетровського державного академічного театру опери та балету.
  • З 20:00 на сцені Фестивальної площі розважальна програма від Мистецької агенції "Арт-Вертеп": гурти "Beau Monde", "Вертеп" (Дніпропетровськ) та гурт "Танок на Майдані Конго" (Київ).
  • По закінченні концерту о 22:00 відбудеться святковий феєрверк.

Львів:

У Львові святкуватимуть День молоді по-козацьки!

Львівська облдержадміністрація 27 червня проводитиме святкування Дня молоді. Місце проведення – територія дитячої кінноспортивної школи «Буревісник», що за адресою вул. Стрийська, 117. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Розпочнеться святкування о 12 год. козацькими забавами, представленням бойового гопака, стрілянням з гармат.

Також у програмі заходу передбачаються силові конкурси: розваги «Піднімання мішка з порохом» та «Бій на колоді», «Нічний пластун»; козацьке випробування «Вибрик»; конкурс козацької пісні; козацька розвага «Повзунець», козацьке силове випробування.

Змагатимуться юнаки й у конкурсі знавців козацької історії.

Переможцям конкурсів, розваг, а також тим, хто складе козацьке випробування вручається «Атестат Залізного Коша».

Після цього з 14.00 до 15.20 заплановано показові змагання з подолання перешкод верхи (конкур) серед професіоналів, аматорів та підлітків; виступ кінного театру «Сармат». Передбачено також проведення майстер-класів з верхової їзди.

Завершаться святкування концертом молодих виконавців, на якому виступлять Людмила Ясінська, гурти “Блек Джек” та К 402.

 
 

Додав Art-Vertep 27 червня 2010

Про автора

Мистецька Агенція «Арт-Вертеп» - громадська організація, заснована у 2001 році. Діяльність Аґенції охоплює всі напрямки сучасного мистецтва: музика, кіно/театр, література, образотворче мистецтво; ярмарки, спортивні змагання, історичні

Автори пов'язані с новиною

Гурт мандрівних дяків Вертеп , Танок На Майдані Конго

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска