Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Піккардійська терція Гранули (кавер-версія пісні ТНМК, 2009 р.) 13,41 Mb
Піккардійська терція Sole Mio (2007 p.) 3.75 Mb
Піккардійська терція Moon River (2007 p.) 1.23 Mb
Піккардійська терція Шаляла (2003 р.) 7.65 Mb
Піккардійська терція Горіла сосна (2006 р.) 5.16 Mb
Піккардійська терція Santa Clause is coming to town 3,66 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Піккардійська терція / «Пікардійська терція» та «Курінь» заспівають для тернополян

8 травня о 15.00 у Тернопільській обласній філармонії виступатимуть «Пікардійська терція» та гурт  «Курінь». Вони  об’єднались задля  прем’єри нового пісенного проекту «Пісні наших перемог». Вже є розроблені і видрукувані афіші, банери та постери, котрі тернополяни будуть бачити на вулицях міста з першого травня. Також розроблені рекламні флаєрки, які будуть розміщені в школах, бібліотеках, кафе і державних установах.

— Відвідати проект можуть усі бажаючі. Одразу кажу, що квитки є прийнятні для всіх, тому що ми, згідно домовленості, поставили низьку цінову політику: 70-100 грн, – заявляє координатор проекту Олександр Смик.

Також відвідувачі зможуть придбати платівку з піснями, розроблену спеціально для цього проекту. До збірки увійдуть усі пісні, що виконуватимуться на концерті. Як запевняє учасник грайбанди «Курінь» Сергій Самолюк, туди увійдуть ексклюзивні авторські пісні, неспівані, а також несправедливо забуті давні українські пісні, зібрані на Волині та інших західних областях.

— У назві звучить,що пісенний проект «Пікардійської терції»… але я б  сказав так : пісенний проект УЧАСНИКІВ гурту,  оскільки ми не в повному складі приймаємо участь в цьому, а точніше це я (тенор), Богдан Богач (бас), Олег Дворянин (молодий гітарист) та Ігор Мацелюх (мультиінструменталіст), – пояснює Ярослав Нудик.

Також від цього проекту розпочинається місцевий проект під назвою «Фестиваль прем’єр». Даний фестиваль – це доробок місцевих авторів, тобто, авторів тексту, музики, виконавців, які в листопаді показуватимуть, що вони зробили за цей рік. Представлятимуть лише ті пісні, які написані у 2011 році. Також усі зможуть ознайомитись із новими молодими виконавцями. Фестиваль відкритий для всієї країни, радо зустрічатимуть гостей з будь-якого регіону.

— Одна справа розповідати про свої таланти, а інша показати, врешті–решт, усім тернополянам хто ми такі  насправді. Це і є головна мета майбутнього фестивалю, – розповідає Олександр Смик.

Отож, починаючи від пісенного проекту «Пікардійської терції» та гурту «Курінь» у нашому місті розпочнеться сплеск культурного життя і феєрверк насиченої програми для усіх меломанів та поціновувачів красивої української авторської пісні.

Ольга Мозгова

Тернопільська липа

 
 

Додав Sh.Ocean у четвер о 13:38

Про автора

Спочатку був пінг-понг. 15 років тому Славко Нудик  виграв турнір із малого тенісу в Володимира Якимця, а відтак і право на створення вокальної формації.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска