Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Кінофестиваль Молодість / В Україні знімуть 30 короткометражок за вісім днів

Кінофестиваль "Молодість" організує конкурс короткометражних фільмів Jameson Shoot'n'PLAY, на створення яких відводиться вісім днів. У проекті візьмуть участь 30 осіб або творчих груп, які повинні будуть зняти стрічки тривалістю не більше 10 хвилин.

Про це повідомляється на офіційному сайті кінофестивалю.

"Для участі в конкурсі Jameson Shoot'n'PLAY, фінал якого відбудеться 16 березня, не потрібні професійне обладнання і значні кошти: унікальний проект пропонує творчій молоді створити власні короткометражні фільми всього за 8 днів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до участі в конкурсі допускаються претенденти, які першими зареєструються 7 березня в столичному кінотеатрі "Київ".

Фільм має бути відзнятий строго у період з 7 по 15 березня 2012 року і містити кадр, що підтверджує дату зйомки. Автори робіт не мають обмежень у виборі жанру або засобів фільмування, є лише загальна тематика, або символ проекту - чотирилиста конюшина, і формальні вимоги до кінцевого кінопродукту.

Міжнародне журі в складі чотирьох осіб оцінюватиме і обиратиме переможця, якому дістанеться гран-прі проекту - оплачена поїздка на Galway Film Festival в Ірландії 10-15 липня 2012 року

Портал Культура України

 
 

Додав Chyzh 10 березня 2012

Про автора

Сорок років тому в Києві народився дводенний фестиваль-огляд студентських фільмів Київського державного інституту театрального мистецтва, на якому презентували усього 33 стрічки.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска