Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Мистецька аґенція Арт-Вертеп / Февраль. Достать чернил и плакать…

12 лютого відбулась прем’єра хореографічного спектаклю «Февраль. Хранители тепла». Це перша робота Любові Зарембо, хореографа-постановника школи «Дом Солнца». За словами Любові, «Дом Солнца» це власне ті, кого вона «собрала под своей крышей». Тож, кому як не цим сонячним людям пробуджувати весну. Сама ідея створення спектаклю виношувалась приблизно 3 роки, народилась же випадково, на репетиції. Це саме той момент, коли дивишся і розумієш, що – «так, так, це воно!». Робота над виставою тривала 2 місяці.

Приємною особливістю є жива музика від дніпропетровського варганного клубу, музиканти якого грали прямо на сцені. Суміш живого та електронного звучання, надламані зимою дерева, туман та чорні нечутні постаті – так починається весна.

«Музыка странная. И спектакль странный. Не пугайтесь» 

Всі чекають на приход весни та чи бачили ви раніше її народження?

Як мружаться на сонце вовки. Це звіриний оскал інстинктивної любові та пазурі родинного захисту. Як помирає зима в електричному сухому  повітрі. Залишає по собі чорні сліди, відбитки долонь, за якими блукають загублені душі. Весна розриває навколишній простір тілами, пробуджується теплими хвилями, відстуками теплих рук в барабани, шовком суконь на шкірі, холодом свіжого листя. Випускаючи з рук дощ, затискаючи між пальцями вітер, прогріваючи подихом повітря.

І світ вміщується в очах дитини, і сонце стрибає в долонях, і за ніч до приходу весни хтось вдягає дерева.

Після перегляду цього спектаклю від зими лишається тільки мороз по шкірі.

Чекати – на весну. Слухати - ReginaSpektor– ApresMoi.

Дарина Тітова. Арт-Вертеп

Фото Анастасія Морозова і Кузьмюк Олександр

 
 

Додав Chyzh 14 березня 2012

Про автора

Мистецька Агенція «Арт-Вертеп» - громадська організація, заснована у 2001 році. Діяльність Аґенції охоплює всі напрямки сучасного мистецтва: музика, кіно/театр, література, образотворче мистецтво; ярмарки, спортивні змагання, історичні

 

Коментарi

редактору привет )

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска