Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / Фестиваль ГОГОЛЬFEST / Фестиваль "Гогольфест" цього року не відбудеться

Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва "Гогольфест", який традиційно проходить восени в Києві, цього року проведено не буде.

Про це йдеться в листі начальника Головного управління культури КМДА у відповідь на відповідний запит журналіста "Української правди" Мустафи Найєма.

"За взаємною згодою організатора Міжнародного мультимедійного фестивалю сучасного мистецтва "Гогольfest" і Головного управління культури було вирішено перенести проведення фестивалю на 2013 рік".

Відповідно до листа, проект відповідного розпорядження вже готовий.

При цьому начальник Головного управління культури КМДА зазначив, що розпорядження про проведення фестивалю цього року було видано ще наприкінці січня, і навіть було передбачено фінансування в розмірі 5,1 млн грн, - пише ukranews.com.

Як повідомляли Ukranews, у квітні минулого року організатор "Гогольфеста" Владислав Троїцький оголосив про закриття проекту. Причинами він назвав неможливість проводити його більше на власні гроші й відсутність інтересу з боку держави.

Однак восени він заявив, що в 2012 році фестиваль все-таки відбудеться й навіть назвав дату - 7-23 вересня.

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Chyzh 02 квітня 2012

Про автора

Мета проекту: Об’єднання видатних сучасних українських художників, філософів, музикантів, письменників та режисерів, а також продюсерських та меценатських сил й усіх, кому не байдужа доля сучасного українського мистецтва, навколо імені та

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска