Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Проза Міста / «Проза Міста» - 2012 стартувала з призовим фондом у 8 тисяч

«Афіша-Бровари» та Літклуб "Маруся" за підтримки Фонду розвитку громад «Лівобережна Київщина» оголошують прийом робіт на Літературний конкурс «Проза Міста - 2012». Щоб поборотися за преміальний фонд у 8 тис. грн., потрібно написати твір короткої прозової форми. Дедлайн прийому текстів – 1 жовтня 2012 року.

Ідея конкурсу – сприяти розвитку та творчому становленню броварських авторів; привернути суспільну увагу до сучасної літератури та міської проблематики; активізувати літературне середовище м. Бровари та долучити місто до літературного процесу України.

На Літературний конкурс «Проза міста» приймаються твори малої прозової форми (есей, оповідання, новела, етюд, гумореска, фейлетон тощо):

  • тематично пов’язані з містом Бровари;
  • написані українською мовою;
  • обсягом до 10 тис. знаків (з пробілами).

На конкурс слід подавати тільки оригінальні твори, які раніше не друкувались та не оприлюднювались, та права на які не передані іншим особам.


Подаючи твір на конкурс, автор тим самим дає право оргкомітету використовувати їх для опублікування на офіційному сайті конкурсу після 1 жовтня 2012 року та використання для створення друкованої продукції, яка може бути виготовлена за результатами конкурсу.

Тексти, що містять надмірну кількість орфографічних та граматичних помилок, до участі у конкурсі допущені не будуть.

Перевага надаватиметься творам:

  • події яких відбуваються у Броварах;
  • герої яких є броварчанами;
  • які відображають соціальні, культурні, економічні, політичні реалії міста Бровари.

Твори, подані на конкурс, обов’язково повинні мати заголовок. Також автор обов’язково має повідомити про себе таку інформацію:

1. Справжні прізвище, ім’я, по батькові та творчий псевдонім (якщо такий є);
2. Дата народження;
3. Контактний телефон;
4. Електронну адресу;
5. Коротко про себе (у довільній формі).


Тексти потрібно надсилати в електронному вигляді у форматі .doc на електронну адресу prozamista@gmail.com до 1 жовтня 2012 року включно.


Літературний талант учасників конкурсу буде оцінювати авторитетне журі, до складу якого увійшли відомі та професійні українські письменники, а саме: Юрій Андрухович, Сергій Жадан, Юрко Іздрик, Наталка Сняданко та Марія Овдієнко.


Журі обере 10 кращих текстів, автори яких і стануть лауреатами конкурсу. Переможці «Прози Міста - 2012» будуть нагороджені преміями:

  • 1 місце – 4000 грн.

  • 2 місце – 2000 грн.

  • 3 місце – 1000 грн.

  • «Приз глядацьких симпатій» – 1000 грн.


Результати «Прози Міста - 2012» буде оголошено на церемонії нагородження переможців у жовтні 2012 року.

Організатори: «Афіша-Бровари», Літературний клуб «Маруся»
Генеральний спонсор: Фонд розвитку громад «Лівобережна Київщина»

З будь-яких питань щодо конкурсу звертайтесь до координатора проекту Дмитра Стретовича (тел.: 068-803-24-97, e-mail: dmytro.stretovich @ gmail.com).

 
 

Додав nady 11 серпня 2012

Про автора

Ідея конкурсу – сприяти розвитку та творчому становленню броварських авторів; привернути суспільну увагу до сучасної літератури та міської проблематики; активізувати літературне середовище м. Бровари та долучити місто до літературного процесу України.

Автори пов'язані с новиною

Юрій Андрухович , Сергій Жадан , Наталка Сняданко ,

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска