Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гурт мандрівних дяків Вертеп Похороночка 4.76 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Отче (2019) 6,79 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп А вчора-звечора (колядка 2017) 6.85 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Ультрас Андрійко (2016) 6.46 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Чучупака (Василь) (2015) 3.04 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Осінь (На південь...)2015 8.89 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Гурт мандрівних дяків Вертеп / «Гайдамацькі вечорниці на Андрія» з гуртом «Вертеп»

Оновлений великий «Вертеп-Бенд» з Новою програмою напередодні Нового Року! 

13 грудня в клюбі «Мулен Руж» (вул.Гопнер 4а) дніпропетровці вперше цього року відіграють велику сольну програму оновленим складом в рідному місті. Не дивлячись на світову економічну кризу, рік що минає став одним з найнасиченіших в концертному житті гурту мандрівних дяків. Різноманітні виступи на великих та малих майданчиках країни, концертні мандри, репетиції та робота над новими піснями іноді не залишали часу навіть на оновлення інформації про зміни в складі гурту та концертний графік. Частина місцин та містечок в Україні де концертував «Вертеп» цього року можуть сміливо брати участь у вікторині «Чи знаєш ти свою країну?». Хто чув про Сковородинівку на Харківщині («Сковорода-Фест»), Ржищів на Київщині («Трипільске коло»), Легедзино поблизу Умані та холодноярський хутір Буда, дніпропетровські Рубанівське та Славгород? А нам навіть пощастило відвідати ці гостинні місця! Дніпропетровські фестивалі «Слов`янський новий рік», «Мамай-Фест», «Самарська Покрова», «Октобер-фест», низка запальних весільних та інших приватних виступів залишила по собі добру музичну форму, нові пісні та здоровий позитив! Усім цим «Вертеп» радо поділиться з друзями на концерті цього четверга!
А також обіцяємо танці у супроводі духової секції, репетиції колядок до свят та презентації пісень братніми мовами! Отож гоцай з нами!)

Новий склад гурту: http://vertep.artvertep.com/authors/vertep/info

 

Початок Вечорниць о 19:00 в клубі "Мулен Руж", що на вул. Гопнер, 4-а (2-й поверх Cofee Room).
Квитки - 80 грн.
Попередньо квитки можна придбати в культурному центрі "Арт-Вертеп" (арт-крамниця "Білокнижник"), що на вул. Червоній, 11 (тел. +38 066 272 26 24)

 

 
 

Додав ceny bab 13 грудня 2012

Про автора

ВЕРТЕП (Гурт мандрівних Дяків) Заснований 8-го березня 2001 року в м. Дніпро.  В репертуарі гурту більше сотні композицій в різноманітних музичних стилях і напрямках.

Автори пов'язані с новиною

Слов`янський Новий Рік , Історико-культорологічний фестиваль «Мамай-fest» , Фестиваль Трипільська Толока у Легедзине , Фестиваль Трипільське коло , Рубанівське Свято-Покровська церква , Фестиваль Самарська Покрова , Мистецька аґенція Арт-Вертеп , Культурний центр Арт-Вертеп

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска