Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гурт мандрівних дяків Вертеп Похороночка 4.76 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Отче (2019) 6,79 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп А вчора-звечора (колядка 2017) 6.85 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Ультрас Андрійко (2016) 6.46 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Чучупака (Василь) (2015) 3.04 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Осінь (На південь...)2015 8.89 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Гурт мандрівних дяків Вертеп / «Вертеп» відсвяткує свій 12-й День Народження Масляним Тижнем!

Гурт мандрівних дяків «Вертеп» відсвяткує свій 12-й День Народження Масляним Тижнем і зіграє серію концертів в рідному місті. Приймати подарунки та грати нових і старих пісень дніпропетровські музики будуть в перший день весни за народним календарем - 14-го березня о 19-й в  ресторації  VENTURA (просп. Карла Маркса, 34-Б).  Вперше музиканти відіграють концерт у форматі «Unplagged»!

НА завершення Масляного тижня «Вертеп» зіграє два концерти в Прощену Неділю! 17-го березня в Парку Розваг «Лавіна» гучно поспіваємо та спалимо опудало Зими  з 13-ї до 16-ї, а надвечір, як і годиться цього дня, завершимо Масляні гоцання в компанії з нашими Ірландськими побратимами, і спільно відсвяткуємо ще й День Святого Патріка в пабі БАНКА на вул. Фучіка, 5!
Бо як відомо, хто як гуляє, той так і працює! Приєднуйся та запрошуй «Вертеп» на свої свята за тел.: 066 272 26 24, 050 361 62 82

Гурт Вертеп

Відео:

  • Зельоно (наживо, 2010 р.)
  • Сосенка (весільна, репетиція з Армади 2012 р.)
  • Катерина (сл. Т.Г. Шевченка, 2012 р.)
  • Ванеса (наживо 2010 р.)
  • Ой була в мене коняка (2013 р.)
  • Ключ (кіно-мульт-кліп гурту «Вертеп» від Макса Паленка)
  • Масляна (Колодія) в Культ Це "Арт-Вертеп" (2012 р.)

Мр3:

Масляна воротися (2013 р.), Веснянка (разом з гуртом "ДахаБраха"), Катран (народна), 
Куля ("Батько Отаман"), Зельоно (колядка), Ой чорна я си чорна (весільна,  народна), Їхали козаки (народна), Славень (Гімн України), Пливе човен (козацька), МахновськаТернопіль ("Якби не мороз", весільна, народна)

Довідка і квитки в КЦ «Арт-Вертеп» («Білокнижник»), вул.Червона 11, 066 272 26 24

Попередній розклад концертів гурту «Вертеп» в Дніпропетровську на Масляному Тижні:

10 березня. 10:00 Храм ікони божої матері Іверської (житл. масив Північний)

10 березня. 12:00 Храм Віри, Надії і Любові (с. Обухівка / Кіровське, Дніпропетр.р-ну, центральний майдан біля СільРади).

14 березня. 19:00 Гурт Вертеп: 12 років – Unplugged! Гуляння Масляної і Зустріч Веснив кафе VENTURA (просп. Карла Маркса, 34-Б). Вартість квитка – 50 грн. Бронювання місць за телефоном: 066 272 26 24.
Вперше музиканти відіграють концерт у форматі «Unplagged» («непідключені»), тобто без звичного набору електроінструментів. Але все інше фірмове вертепне звучання залишиться без особливих змін: багатоголосся та балкано-українські танці, весільні блюзи з губною гармошкою та ф`южн-веснянки, роково-народні гайдамацькі пісні та застільні масляні під баян і бухало, джазові барабани і акустичні гітари!
Спеціальний гість, колега, друг, художник та музикант – Максим Паленко!

16 березня 16:00-21:00 Свято Масляної з гуртом «Вертеп»
Ярмарок та майстер-класи народних ремесел.
Ресторан «Гуляй Поле»: траса Дніпро-Донецьк за с.Новоселівка в напрямку на Донецьк.

17 березня. 13:00–16:00 Свято Масляної – Велике Гуляння з «ВЕРТЕПОМ»
Парк розваг «ЛАВІНА» 
Майстер-класи з народних ремесел та ярмарок кращих майстрів, традиційні народні ігри та розваги, спалення опудала Зими, пригощання та подарунки! 

17 березня 18:00-22:00 Святий Патрік на Масляну. 
Традиційне гуляння Великого свята двох братніх народів. Ірландські та українські пісні та розваги за участі гуртів:  
Вертеп та «НИКУЛАХЕЙ» (Хейфец&Нікулкін: RedWolf).
Ірландська та українська народна музика з ірландським Баяном та ірландськими танцями та майстер-класами!
Традиційні Ігри та розваги, призи та подарунки, «ЗЕЛЕНЕ» і традиційне пиво та віскі, гарний настрій в гарній компанії! 

БАНКА паб, вул. Фучіка, 5.
Бронювання столиків: +38 067 565 77 74
Вхід: вільний! 

Кілька слів про День народження!

7 років тому журнал «ШО» писав про «Вертеп»:

Появившись пять лет тому назад ниоткуда «Гурт мандрівних дяків» занялся активным внедрением украинской рутс-культуры в массы…
Неожиданные переходы от рэгги до маршей и полек, от босановы к традиционным размерам поп­шлягеров, с одной стороны, удаляют слушателя к славным временам пика славы ансамбля «Кобза», а с другой — напоминают, что хотя Боб Марли умер, но «наши дрэды растут внутрь»…Павло Нечитайло. Ж-л «ШО».

Так от, з`явившись з нізвідки, За 12 років «Вертеп» (або Гурт Мандрівних Дяків) зіграв на більшості вітчизняних клубних та фестивальних майданчиках, відкатав кілька турів країною, видав 6 альбомів, кілька разів «розпадався», після чого відчував себе краще і відчуває себе десь так років на 30-ть, якщо брати за людським часовиміром!

Усі ростуть (або старіють), мудрішають (або нуднішають) і музичні гурти як живі організми не виключення. «Вертеп», як і всі, народжувався та вчився ходити, радів граючись та навчаючись, пробував  щось нове на смак і на дотик, писав з помилками та отримував двійки, закохувався, одружувався і розлучався і знову одружувався, народжував пісні, хворів музикою та одужував від чергових форм… І врешті, («Я так думаю!»)),  сьогодні ми маємо більш зрілий «Вертеп», такий яким хотіли його бачити наші слухачі з самого початку, такий який його роблять зараз:  

Олексій Бондаренко (гітара, спів, губн.гармоніка), Олена Калиняк (спів), Микола Константінов (ударні, спів), Андрій Попов (гітари), Віктор Чорнокнижний (баян, спів), Тимофій Хомяк (спів, перкусія) та дебютант в колективі - Артем Данканіч (бас).

«Вертеп» завжди був і залишається Збірною кращих музикантів Дніпропетровська. За роки свого існування на сценах та студіях в гурті переграла добра сотня музик! «Найяскравіші» «вертепники» різних періодів, що лишили свій музичний слід у творчості гурту та яких можна почути на записах, а можливо і майбутніх концертах: Олена Завгородня, Оксана Бондар, Олексій Сосницький, Роман Яцун, Ігор Любченко, Артем Кущ, Дмитро Соловйов, Федір Бугай, Максим Паленко, Сергій Супрун, Андрій Карачун, Влад Лисан…

 
 

Додав ceny bab 17 березня 2013

Про автора

ВЕРТЕП (Гурт мандрівних Дяків) Заснований 8-го березня 2001 року в м. Дніпро.  В репертуарі гурту більше сотні композицій в різноманітних музичних стилях і напрямках.

Автори пов'язані с новиною

Культурний центр Арт-Вертеп , Організація Події з МА Арт-Вертеп , Максим Паленко , Тимофiй Хомяк

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска