Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Ліна Костенко / У Києві відсвяткують день народження Ліни Костенко

День народження Ліни Костенко святкуватиме молодь з усієї України. Зокрема, 19 березея, в столиці відбудеться літературно-музичний вечір, приурочений народженню поетеси.

Поезію Ліни Костенко і свої твори читатимуть Світлана Поваляєва, Анна Малігон, Юлія Скорода, Василь Куйбіда та Світлана Балагула.

Цікаву розповідь про поетесу готує журналістка та громадська діячка Катерина Гладка. А музичну частину забезпечують київські гурти «Колір Ночі» та «Інше Небо». 

Талановитий режисер Андрій Приймаченко зніматиме відеовітання присутніх. Отже, якщо хочете привітати свою улюблену поетесу Ліну Костенко з Днем народження - готуйте слова! Організатори зазначають, що вітання обов´язково доставлять адресату.

Також планують провести конкурс на найкраще прочитання поезії іменинниці. Переможця нагородять цінним призом. Але це ще не всі сюрпризи, каже організаторка Тетяна Моцак: «Цей вечір ми плануємо не стільки як святкування в звичному сенсі цього слова, а як вечір-подяку за її творчість. Хочеться створити сімейну атмосферу й поділитися теплом, яке дарує творчість письменниці». 

Зазначимо, що торік День народження поетеси святкували на Хрещатику літературним флешмобом. Молоді кияни декламували «живим ланцюгом» поезію Ліни Василівни, а також створили «живий вірш». 

Подібні заходи цьогоріч також відбудуться в Донецьку, Чернівцях, Кіровограді, Львові, Хмельницькому, Ужгороді, Харкові та Запоріжжі.

Локація: м. Київ, вул. Гончара, 33 (неподалік ст. м. «Золоті ворота»)

Час: початок о 19.00 

Благодійний внесок: 10 гривень 

Контакти: 093 65 26 820, 097 17 445 17

 
 

Додав nady 15 березня 2013

Про автора

Українська письменниця-„шістдесятниця“,поетеса. Лауреат Шевченківської(1987),Антоновичів (1989),Петрарки (1994)премій.У радянські часи брала активну участь у дисидентському русі,за що була надовго виключена з літературного процесу.

Автори пов'язані с новиною

Світлана Поваляєва

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска