Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Любко Дереш / Нова книга Любка Дереша про емігрантів у соцмережах та сільських магів

Вийшла друком нова книга письменника Любка Дереша. Збірка "Пісні про любов і вічність" - це 13 оповідань про сучасних заробітчан духу - емігрантів у соціальній мережі, втікачів у внутрішні Індії, гіпі середнього класу, сільських магів і міських йогів.

Ці історії були написані в мандрах та під враженнями від мандрів - Південним Сінаєм, Індією, Калмикією та Україною. Вони для тих, як каже письменник, хто одного разу вирушає на пошуки себе та бажаної гармонії.

"Тексти "Пісень про любов і вічність" - це проза еміграції. Але не тільки еміграції буквальної, фізичної, скільки еміграції внутрішньої, коли зовнішні обставини перестають нам приносити те відчуття комфорту й безпеки, яке приносили раніше. Це внутрішнє незадоволення з існуючого стану речей змушує шукати причину – спершу в світі зовнішньому, а потім – зазираючи вглиб себе", - каже письменник.

"Пісні про любов і вічність" - своєрідна проза мандрів. Мандрів у пошуках себе, як наголошує автор.

Книга вийшла у видавництві "КСД" накладом в 7 тисяч примірників.

Gazeta.ua

 

 
 

Додав nady 07 березня 2014

Про автора

На початку нового тисячоліття у в’яло текучому сучукрлітпроцесі сталася помітна подія, привід для дискусій, як мінімум, на кілька років наперед. Привід на ім’я Любко Дереш.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска