Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Фіолет Рідна (2014 р.) 9.22 Mb
Гурт Фіолет Після дощу (2014 р.) 9.99 Mb
Гурт Фіолет Чуєш, Небо! (2014 р.) 10.86 Mb
Гурт Фіолет Вагомі слова (feat Сашко Положинський) (2013 р.) 9.12 Mb
Гурт Фіолет Шість шість шість (Колос) 2013 р. 11.41 Mb
Гурт Фіолет Моя Шакті (Колос) (2013 р.) 6.57 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Гурт Фіолет / 4000 кілометрів Україною: ФІОЛЕТ завершив першу частину «Вігвам»-туру

4000 кілометрів українських доріг та 13 обласних центрів, - саме стільки українські рокери відомі під назвою «ФІОЛЕТ», подолали в рамках першої частини туру на підтримку нового альбому «Вігвам».

Свіжа платівка з’явилася на світ на початку березня, дуже швидко розійшовшись інтернетом та отримавши тисячі схвальних відгуків від шанувальників гурту, колег-музикантів і журналістів.

Клубне турне, яке географічно охопило всі регіони країни – від Закарпаття до Харкова та Херсону, як зазначали напередодні самі музиканти, присвячувалося Воякам Небесної Сотні. В турових концертах «ФІОЛЕТ» присвятив загиблим героям пісню «Дим і ти», яка незмінно виконувалася у всіх відвіданих командою містах.

Попри те, що більшість концертів відбувалися в будні дні, чисельність присутніх на виступах людей відзначилася гарними показниками. В ряді міст шанувальники «ФІОЛЕТУ» підготували тематичні флеш-моби для своїх кумирів. Попри «юний вік» «Вігваму», пісні з нової платівки гурту вільно співалися слухачами на всіх без винятку виступах команди. Не стали винятком і старіші композиції гурту, які клубні зали дружньо виконували разом із Колосом.

«Тур став цілим випробуванням для нас. 13 більш ніж двогодинних концертів за 13 днів – перевірка голосу, внутрішніх сил та командної злагодженості. Здається, наші пісні не просто слухали – їх чули і головне – відчували. «Вігвам» пройшов перевірку живим звуком та сприйняттям людей, про що я переживав найбільше. Це більш ніж вагомо, коли є кому писати, співати, грати та є для кого викладатися. Важливо, що це мало гарну творчу та організаційну прогресію. Вдячний персонально кожному, хто був із нами в турі по той бік лінії сцени. Буде краще. Обіцяю!», - поділився своїми враженнями від туру Колос, лідер та вокаліст «ФІОЛЕТу».

Друга частина туру охопить ще чотири міста: рідний для команди Луцьк, Київ та Мінськ з Брестом.

Детальніша інформація про концерт у Луцьку та Києві

 
 

Додав nady 05 квітня 2014

Про автора

Ми з невеликого міста на північному заході України. Десь неподалік кордону з Європою та шляхів руху прохолодних північних вітрів. Ми любимо старий добрий рок-н-ролл та фанкові ритми 70-их. Гарних жінок і європейське кіно. Гітарний драйв та життєтворчу агр

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска