Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / Фестиваль ГОГОЛЬFEST / ГОГОЛЬFEST відкриває безкоштовну школу документалістів

Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST оголошує набір студентів у кіношколу. Навчання безкоштовне і проходитиме з 10 серпня по 21 вересня, повідомляє cultprostir.

Організатори зазначають, що метою навчання є формування універсального документаліста, який може створювати і просувати якісні документальні фільми власноруч, без знімальної групи та великого бюджету.

Програма кіношколи складатиметься з ворк-шопів по режисурі документального кіно, драматургії документального кіно, монтажу (теорія та практика), операторській майстерності, продюсуванню.

Лекторами кіношколи стануть режисери Катерина Горностай та Ольга Прівольнова, а також журналіст і відео-репортер Богдан Кутєпов.

Відзняті студентами роботи будуть презентовані під час фестивалю.

Нагадаємо, восьмий мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST відбудеться у Києві з 11-го по 21 вересня, на території колишнього заводу металоконструкцій.

 
 

Додав ceny bab 30 липня 2014

Про автора

Мета проекту: Об’єднання видатних сучасних українських художників, філософів, музикантів, письменників та режисерів, а також продюсерських та меценатських сил й усіх, кому не байдужа доля сучасного українського мистецтва, навколо імені та

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска