Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Центр літературної освіти / Набір учасників на Школу поезії в Одесі

«Центр літературної освіти» оголошує набір учасників на новий курс – Школа поезії. 19-21 вересня в Одесі відомі українські письменники, видавці та літературознавці розкажуть, як досягнути успіхів у поезії, та поділяться з молодими авторами секретами поетичної майстерності. Реєстрація учасників триватиме до 16 вересня включно.
 
Лекції читатимуть відомі та професійні письменники, видавці,  літературознавці, критики, а саме: Мар’яна Савка, Олександр Ірванець, Маріанна Кіяновська,  Ростислав Семків та Дмитро Лазуткін. Також Skype-конференцію на тему поезії проведе Сергій Жадан.
 
На Школі поезії будуть вчити та розповідати: як писати якісні поетичні тексти, як знайти власний стиль і поетичний жанр, як працювати з мовним матеріалом, як створюються образи і герої. Також лектори поділяться ефективними способами просування поезії, розкажуть, як відбувається творчий процес у відомих письменників, як знайти своє місце в літературі, та яких помилок уникати авторам-початківцям, окреслять основні особливості поетичних жанрів, стилів і форм.
 
Програма Школи складається з 25 годин лекційних та практичних занять. Також у програмі – художній аналіз творів учасників, творчі завдання, літературні вечори та поетичні прогулянки. Після закінчення Школи кожен учасник отримує сертифікат.
 
Кращі випускники Школи поезії будуть запрошені виступити на найбільших літературних фестивалях України («Форум видавців у Львові», «Книжковий Арсенал», «Київські Лаври», «Країна Мрій» та ін.).
 
Хто наші лектори?

  • Олександр ІРВАНЕЦЬ – поет, прозаїк, перекладач, драматург,  учасник легендарного угрупування Бу-Ба-Бу; 
  • Маріанна КІЯНОВСЬКА – письменниця, літературознавець, перекладач, критик, засновниця літературної премії «Великий Їжак»;
  • Дмитро ЛАЗУТКІН – поет, журналіст, лауреат багатьох престижних літературних премій, один із засновників українського поетичного слему;
  • Маряна САВКА – поетеса, дитяча письменниця, літературознавець, головний редактор і співзасновник «Видавництва Старого Лева»;
  • Ростислав СЕМКІВ – видавець, літературознавець, публіцист, директор видавництва «Смолоскип», викладач у «Києво-Могилянській Академії»;
  • Сергій ЖАДАН – поет, прозаїк, есеїст, перекладач, один з найвідоміших сучасних письменників України. 

 
Як взяти участь?
 
Щоб взяти участь у проекті, потрібно заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ АНКЕТУ. Прийом заявок триває до 16 вересня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 600 грн (у вартість входить навчання, харчування обідами, кава-брейки, роздаткові матеріали тощо).
 
Участь у проекті можуть взяти автори будь-якого віку. Школа буде цікава як авторам-початківцям, так і літераторам з певними успіхами і досвідом.
 
Детальніше про Школу поезії читайте за посиланням
 
Організатор:  Центр літературної освіти

Організаційний партнер: HUB Odessa
 
Інформаційні партнери: ART Ukraine, ШО, Платформа, Korydor, StudWay, Лови Момент, Буквоїд, Друг читача, Читомо, ЛітАкцент, Litfest, Арт-Вертеп, Українська культура, DYVYS.in,  Книгарня «Є»

 
 

Додав nady 12 вересня 2014

Про автора

Мета Центру — розвиток літературної та книжкової сфер шляхом створення освітньої платформи для обміну досвідом, професійного зростання та комунікації учасників культурного процесу.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска