Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Мистецький Арсенал / Літні кінопокази відбудуться в Мистецькому арсеналі

Покази документального кіно проходитимуть на літньому майданчику київського Мистецького арсеналу. Стартують 5 червня. Покажуть 6 фільмів. Це спеціальна добірка стрічок із Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

"Дар" – реж. Робін МакКенна, Канада, 2018

Фільм досліджує паралелі між роботою художників та економікою дару. Натхнений книжкою Льюїса Гайда "Дар: творчість і художник у сучасному світі". Це збірник історій різних героїв. На Північно-Західному узбережжі Тихого океану в Північній Америці молодий чоловік із корінного народу готується до церемонії обміну дарами потлачу, щоб створити собі ім'я, віддавши все, що має. У Римі, Італія, фабрика, окупована сім'ями мігрантів, перетворюється на живий музей. На фестивалі Burning Man у США авто, створене як арт-об'єкт у вигляді джмеля-мутанта, роздає мед у постапокаліптичному пустельному ландшафті.

5 червня, 21:00

 

 

"Прогулянка по воді" – реж. Андрей Паунов, Італія, США, Німеччина, ОАЕ, 2018

Стрічка присвячена процесу створення проекту "Плавучий пірс" американського лендарт-художника болгарського походження Христо Явашева на озері Ізео в Північній
Італії 2016 року. Інсталяція, що дозволяє ходити по поверхні озера, була зроблена із пластмасових кубів, покритих жовтою тканиною. Явашев задумав проект у 1970-х роках разом із дружиною Жанною-Клод де Гійебон, яка померла 2009-го.

19 червня, 21:00

 

 

"Хороший листоноша" – реж. Тоніслав Хрістов, Фінляндія, Болгарія, 2016

Фільм розповідає про поштаря Івана в маленькому болгарському селищі біля кордону з Туреччиною. Він вирішує балотуватися на посаду мера, щоб відродити селище на межі вимирання, прийнявши в ньому біженців.

3 липня, 21:00

 

 

"Парування" – реж. Ліна Марія Маннгаймер, Швеція, 2019

Головні герої картини - молода пара Наомі й Едвін. Фіксують своє життя на відео. Протягом року встигають познайомитися, закохатися та розійтися. Проте не покидають одне одного, бо між ними зароджується дружба. Кіно досліджує романтику цифрового покоління.

17 липня, 21:00

 

 

"Божественні" – реж. Роман Бордун, Україна, 2019

Головні герої - жителі Києва, Одеси, Львова. Фільм створено з відеощоденника, який режисер вів упродовж останніх років. Досліджує калейдоскоп сучасного світу і стосунків між людьми.

31 липня, 21:00

 

 

"Голоси моря" – реж. Кім Гопкінс, Велика Британія, 2018

Дія відбувається в кубинському рибальському поселенні. Мати чотирьох дітей у пошуку кращої долі намагається втекти до США.

Стрічка отримала головний приз на цьогорічному Docudays UA у конкурсній програмі DOCU/CВІТ.

14 серпня, 21:00

 

 

Покази проходитимуть у межах проекту "Плани на літо в Мистецькому арсеналі". Усі 6 фільмів об'єднані назвою "Подорожі за горизонт". Це картини про світ за горизонтом наших уявлень про нього.

Вартість входу до Мистецького арсеналу - 80 грн. Усі покази відбуватимуться на вуличній сцені комплексу.

"Програма пропонує ілюзію подорожі у нові контексти реальності за допомогою музики, поезії і кіно. Цим ми прагнемо вплинути на якість щоденного життя у місті через підсилення культурної цінності дозвілля", - йдеться в описі на сайті Мистецького арсеналу.

https://gazeta.ua

 
 

Додав ceny bab 05 червня 2019

Про автора

Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький Арсенал" сьогодні є одним з найбільш перспективних проектів у галузі культури України, а у майбутньому має стати одним із найпотужніших світових музейно-виставкових комп

Автори пов'язані с новиною

Кіно

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска